Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 23

Danas Catesas grasina atskleisti įsiskolinusio Tomo Dwano paslaptis

Praėjusią savaitę paskalų mėgėjų liežuviai linksniavo Mike'o Matusowo pavardę. Šios savaitės pradžioje jų taikikliuose atsidūrė pokerio genijumi dar visai neseniai vadintas Tomas Dwanas. Dar vienoje nemalonioje istorijoje susidūrė grynųjų pinigų meistras ir jo daugkartinis varžovas Danielis Catesas.
catesas ir dwanas
Danas Catesas grasina atskleisti įsiskolinusio Tomo Dwano paslaptis / pokerupdate.com nuotr

Praeityje D.Catesą ir T.Dwaną siejo įtempti darbiniai santykiai. Pokerio meistrai ne sykį stojo į dvikovas ir aiškinosi tarpusavio santykius aukščiausio pokerio lygos kovose. Tačiau šiuo metu jų santykiai įtempti. Dėl visko kalta sutartis, kurios nesilaiko asmeninį nuopolį išgyvenantis T.Dwanas.

Prieš porą metų du pokerio profesionalai metė vienas kitam iššūkį, kurio vertę sudarė septyniaženklės sumos. Tačiau nuo to laiko nutekėjo daug vandens ir T.Dwaną užgriuvę rūpesčiai pakišo koją susitarimo vykdymui. Tuo tarpu D.Cateso svetimos bėdos nejaudina ir jis tikisi atgauti tai, kas neva sąžiningai jam priklauso.

2011-aisiais T.Dwanas ir D.Catesas tarpusavyje sužaidė apie 20 tūkstančių padalinimų. Sėkmingiausi per šį laikotarpį pasirodžiusio D.Cateso sąskaitoje iššūkio metu atsidūrė 1,25 milijonas dolerių. Iššūkis prie grynųjų pinigų žaidimų stalų turėjo tęstis, tačiau taip neįvyko. 2013-aisiais profesionalai sužaidė vos 2 500 padalinimų, o per devynis 2014-ųjų mėnesius pora nesusirėmė nė sykio. Viena svarbiausių iššūkio detalių ta, kad susitarimo pradžioje buvo skelbiama, kad jeigu maratono pabaigoje D.Catesas bus laiminti žaidėjas, jam papildomai atiteks dar pusantro milijono dolerių. 

D.Catesas deklaruoja, kad smarkiai abejoja ar pavyks iššūkį įgyvendinti iki galo, tad dar prieš metus su T.Dwanu sutarė, kad jeigu pastarasis atsisako iššūkio, turi sumokėti laimėtojui 40 tūkstančių dolerių, kas porą nevykstančio iššūkio mėnesių. Neatlikus ir to, baudos vertė kils. Šiai dienai T.Dwano įsiskolinimas oponentui siekia 300 tūkstančių, o D.Cateso sąskaitos kol kas nepapildė nė centas. 

Pats T.Dwanas situacijos nekomentuoja, o įsižeidęs ir apgaudinėjamas D.Catesas grasina, kad jeigu reikalai nepajudės jis bus priverstas atskleisti tikrąsias T.Dwano pasitraukimo iš pokerio priežastis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius