Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 31

„Eureka“ Hamburge liko 6 pretendentai į titulą

Šiaurės Vokietijoje vykstantis „Eureka“ pokerio turo Hamburgo etapas pasiekė kulminaciją. Rekordiniame pagrindiniame turnyre sužaidus tris dienas beliko šeši žaidėjai, pretenduojantys į nugalėtojo titulą ir pagrindinį 108 tūkst. eurų prizą.
Turnyro akimirka / PokerStars.net nuotr.
Turnyro akimirka / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris
Viso 1100 eurų įpirkos turnyrą pradėjo 581 pokerio entuziastas, tad „Eureka“ Hamburgo pagrindinis turnyras tapo didžiausiu turo istorijoje. Daugiau nei trys ketvirtadaliai jų atstovavo Vokietijai, tad nieko neturėtų stebinti ir tai, kad tarp šešių finalininkų – net penki vokiečiai.

Varžybose jėgas išmėgino ir trys Lietuvos atstovai. Martynas Kukučionis suklupo dar pirmajame turnyro etape, o Vytautas Semaška ir Karolis Sereika antroje dienoje kovojo dėl vietų prizininkų sąraše, bet suklupo dar iki burbulo sprogimo.

Trečioje dienoje į kovą grįžo 28 žaidėjai. 22 kritimai neužtruko, o dieną užbaigė 7 vietoje atsisveikinęs per „PokerStars“ kambario atranką į varžybas patekęs Janas Blochas. Likę šeši finalininkai jau užsitikrino bent 23 tūkst. eurų prizą. Lyderio pozicijoje trečią etapą pradėjęs šeimininkų atstovas Tomas Holke išlaikė solidžias pozicijas – finalą jis pradės su 4,188 milijono žetonų, nusileisdamas tik tautiečiui Alexanderiui Lemme (4,6 milijono žetonų). Vienintelis finalo „užsienietis“ – Johnas Forstas iš Austrijos lemtingą dieną pradės su mažiausia žetonų krūvele.

„Eureka“ Hamburgo finalininkai:
Alexanderis Lemme (Vokietija) – 4,600,000 žetonų;
Tomas Holke (Vokietija) – 4,188,000 žetonų;
Steffenas Kessleris (Vokietija) – 2,846,000 žetonų;
Arminas Ecklis (Vokietija) – 1,008,000 žetonų;
Nilsas Maibaumas (Vokietija) – 863,000 žetonų;
Johnass Forstas (Austrija) – 842,000 žetonų;

Tuo tarpu iš pagrindinio turnyro jau prieš kurį laiką pasitraukę lietuviai išmėgino jėgas 300 eurų įpirkos "Hamburg Cup" turnyre. M. Kukučionis prasibrovė į antrąją dieną, bet prizininkų sąrašo pasiekti jam nepavyko.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius