Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 19

Internetinio pokerio meistras Chrisas Moormanas savo paslaptimis dalinsis knygoje

Vienas sėkmingiausių internetinio pokerio turnyrų meistrų šio žaidimo istorijoje Chrisas Moormanas, gerbėjams pristato savo sukurtą pokerio vadovėlį. Pirmieji, pareiškę norą įsigyti brito knygą, turi galimybę sutaupyti.
Chrisas Moormanas
Chrisas Moormanas / raketherake.com nuotr.
Temos: 2 Vadovėlis Pokeris

Viena ryškiausių Didžiosios Britanijos pokerio žvaigždžių Ch.Moormanas savo gerbėjus pradžiugino pranešdamas, kad jau visai netrukus dienos šviesą išvys jo sudaryta internetinio pokerio strategijos knyga.

„Raktas į didįjį žaidimą – sugebėjimas skaityti savo varžovų veiksmus. Šią žaidimo koncepciją ir analizuoja mano vadovėlis. Knygoje rasite ir pavyzdžius iš mano asmeninių užrašų ir paaiškinimus, kodėl mano siūlomi sprendimai vienoje ar kitoje situacijoje yra logiški ir pagrįsti“, – savo kūrinį pristatė autorius.

Ch.Moormano sąskaitoje yra daugiau nei 2,9 milijonai JAV dolerių, iškovoti gyvuose pokerio turnyruose visame pasaulyje. Didžiausias jo pasiekimas šiame ringe – Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) vicečempiono titulas. Tačiau, kaip jau minėjome, britas žinomas, kaip internetinio pokerio titanas. Virtualiose pokerio kovose jis yra uždirbęs per 10 milijonų dolerių. Per daugiau nei penkmetį trunkančią savo karjerą šis pokerio didmeistris įvairiuose interneto turnyruose net 566 kartus pasiekė ištvermingiausių žaidėjų trejetuką, kas ir padėjo jam susikrauti milžinišką kapitalą.

Kas nekantrauja įsigilinti į šio žaidėjo sėkmės paslaptis, jau dabar gali užsisakyti knygą virtualioje parduotuvėje „Amazon“. Pateikusiems išankstinius užsakymus, bus taikoma solidi nuolaida. Na, o oficialus knygos pristatymas ir išleidimas turėtų įvykti šių metų lapkritį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius