Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 20

Kas atstovaus Lietuvai „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ televizijos pokerio šou?

Kitąmet TV ekranus pasieksiančiame pokerio šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ į ringą žengs ir keturi lietuviai. Du iš jų – laidos kūrėjų pakviesti pokerio profesionalai, o dar du mūsiškiai vietas prie stalų iškovojo internetinio pokerio atrankose.
Anaras Alekberovas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Anaras Alekberovas / PokerStarsBlog.com nuotr.

Bene ryškiausias pastarojo laikotarpio pokerio profesionalas iš Lietuvos – Anaras Alekberovas. Vaikinas ne sykį žibėjo Europos pokerio turo (EPT) kovose ir buvo pripažintas geriausiu EPT 9-ojo sezono interneto atrankų laimėtoju. „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ A.Alekberovui ginti Lietuvos pokerio bendruomenės garbę padės ir vienas sėkmingiausių visų laikų Lietuvos pokerio profesionalų Dominykas Karmazinas, gyvuose turnyruose per pastaruosius penkerius metus laimėjęs virš 1,7 milijono JAV dolerių.

Šalia profesionalų savo jėgas išbandys ir dar du mūsiškiai. Šarūnas Matulevičius ir Arūnas Sapitavičius vietas projekte iškovojo „Full Tilt Poker.net“ kambario atrankinėse varžybose. Įveikę ne vieną dešimtį varžovų lietuviai prisijungs prie profesionalų ir kartu atstovaus Lietuvai.

Tiek mėgėjų, tiek profesionalų „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ laukia nelengva užduotis. Jiems čia teks susidurti ne tik su varžovais, įveikusiais internetines atrankas, bet ir ryškiausiomis Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Latvijos pokerio žvaigždėmis.

Šou dalyvaus tokios pokerio garsenybės, kaip „PokerStars Pro“ komandai atstovaujantys Maksimas Lykovas, Ivanas Demidovas, Aleksandras Kravčenko ir Eugene Katchalovas, o finalo nugalėtojas stos į dvikovą prieš pokerio legendą Gusą Hanseną ir varžysis dėl 100 tūkst. dolerių papildomo prizo.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius