Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 31

„Knockout Festival“ pagrindinio turnyro čempionu tapo Vytautas Semaška

Praėjusią savaitę Vilniuje vyko „PokerioMokykla.com" surengtas galvų medžioklės pokerio festivalis "Knockout Festival“. Penkiuose festivalio turnyruose žaidėjai sumokėjau daugiau nei 500 įpirkų, o pagrindinėse varžybose turnyre triumfavo internetinio pokerio profesionalas Vytautas Semaška. 
Vytautas Semaška / pokernews.lt nuotr.
Vytautas Semaška / pokernews.lt nuotr.
Temos: 1 Pokeris

„Knockout Festival“ ringe praėjusią savaitę sužaisti 6 turnyrai, įpirkos į kuriuos svyravo nuo 66 iki 330 eurų. Iš viso į šventės kovas buvo įsipirkta 527 kartus, tad ir prizų čia netrūko. 66 eurų įpirkos mūšyje buvo apdovanota 10 žaidėjų, o didžiausius prizus čia pelnė Edvinas Eidukevičius, Raimondas Žilėnas ir Sergejus Molčanovas. trijulė dalinosi prizinį fondą ir pelnė po 861 eurą.

110 eurų įpirkos mūšyje triumfavo Ričardas Vymeris apdovanotas 1 767 eurais. 77 eurų įpirkos kovoje nepralenkiamas buvo Linas Jautakis, iškovojęs 1 324 eurus. Vidmantas Strumskis pergalę šventė 110 eurų įpirkos „Win The Button“ kovoje ir savo sąskaitą papildė 1 570 eurų, o 165 eurų įpirkos mūšio lauke stipriausias buvo Jaroslavas Sušinskis, pelnęs 2 218 eurų.

Daug dėmesio čia sulaukė pagrindinis serijos mūšis, kuriame žaidėjai sumokėjo 87-ias 330 eurų įpirkas. Atmetus prizus už nokautuotus priešininkus priziniame fonde atsidūrė 17 600 eurų, kuriuos dalinosi 10 pajėgiausių turnyro žaidėjų.

Dešimtoje vietoje šį kartą pasirodymą baigė Grigorijus Rudnikas, pelnęs 528 eurus. 582 eurus už devintąją vietą iškovojo Edvinas Urbietis. 651 euro prizą pelnė aštuntoje vietoje suklupęs Arvydas Vilčinskas. Povilas Jakutis šį kartą finišavo septintas, o Benas Molis - šeštas. Puikiai Lietuvos pokerio bendruomenei pažįstami vaikinai atitinkamai apdovanoti 739 ir 950 eurų prizais. Penktoje vietoje liko „Olympic“ pokerio klubo, kur ir vyko turnyras, senbuvis Markas Kurliancikas, pelnęs 1 179 eurus, o ketvirtas pasirodymą baigęs Donatas J. susižėręs 1 760 eurų.

Trečiąja vieta ir 2 411 eurų prizu praėjusį savaitgalį džiaugėsi Raimondas Žilėnas, o akistatoje oponentui pasipriešinti nesugebėjęs Arnoldas Antanavičius apdovanotas buvo 3 432 eurais. Savo pranašumą prieš būrį oponentų įrodęs V. Semaška laimėjo pagrindinį 5 368 eurų prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius