Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 13

Kodėl Vanessa Selbst yra pelningiausia pokerio dama?

„PokerStars Pro“ komandos ambasadorė Vanessa Selbst yra pelningiausia pokerio dama žaidimo istorijoje. Jos laimėjimai šiai dienai siekia 9,6 milijono JAV dolerių. Norite sužinoti, kaip jai pavyksta pasiekti dešimtis didžiųjų turnyrų finalinių stalų? Atsakymą trumpame video siužete pateikia Pasaulio pokerio turo (WPT) TV laidų komentatorius ir žurnalistas Tony Dunstas.
Vanessa Selbst
Vanessa Selbst / pokerblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

V.Selbst gebėjimą ir talentą žaisti pokerį įrodė jau ne sykį. Pokerio mylėtojai dažnai linksniuoja sėkmingiausios žaidimo damos vardą, ją pateikdami, kaip nuostabaus ir solidaus žaidimo pavyzdį. Tačiau jeigu reikėtu trumpai paaiškinti, kas lėmė žaidėjos sėkmę, retas ryžtųsi pateikti atsakymą. Tuo tarpu WPT TV laidų komentatorius ir pokerio žurnalistas T.Dunstas nebūgo bandymo paaiškinti V.Selbst fenomeną trumpame vaizdo įraše.

„Norite sužinoti kaip V.Selbst pasiekia rezultatus, kurių pavydi visa pokerio bendruomenė? Pateikiu pavyzdį, kuris šios damos kasdienybėje dažnas“, – vaizdo įrašo pradžioje pasakoja žurnalistas. Vėliau jis, kaip pavyzdį pasitelkia vieną padalinimą, nuo pradžios iki pabaigos, glaustai komentuodamas V.Selbst pasirenkamus manevrus ir jų motyvaciją.

Norite pabandyti suvokti pokerio didmeistrės strategiją? Tuomet linkime malonios peržiūros.

VIDEO: TV epizodas apie V.Selbst

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius