-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 24

„Lapkričio devynetas“: Felixas Stephensenas WSOP finale pasiruošęs ignoruoti Fortūną

Antrą žetonų krūvelę pagal dydį į Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro finalą atsinešęs norvegas Felixas Stephensenas yra ne tik vienas jauniausių šių metų finalininkų, bet ir žaidėjas, turintis kone mažiausiai patirties tarptautiniame pokerio ringe. Tačiau jam, kaip ir daugeliui kitų finalininkų, netrūksta nei noro, nei ambicijų iškovoti pasaulio pokerio čempiono vardą.
Felixas Stephensenas
Felixas Stephensenas / tv2.no nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dvidešimt ketverių sulaukęs norvegas savo pokerio biografijoje, kai kalbama apie gyvų pokerio turnyrų rezultatus, iki šio turėjo vos du įrašus. 2009-aisiais jis pelnė 12-ąją vietą Norvegijos pokerio čempionate, o 2013-aisiais finišavo 92-as Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etape. Bendra šių laimėjimų suma tesiekia 21 tūkstantį JAV dolerių. Tačiau jau šiuo metu bent 730 tūkstančių dolerių užsitikrinęs žaidėjas nesijaučia būsimo finalo autsaideriu.

„Visuomet norėjau pasiekti puikių rezultatų pokeryje. Mačiau, kaip kiti žaidėjai laimi milžiniškas sumas ir visuomet mąsčiau, kad aš galėčiau būti jų vietoje. Niekuomet nemėgau sustoti pusiaukelėje“, – pasakojo F.Stephensenas.

Tokį jo požiūrį puikiai iliustruoja žaidėjo reputacija virtualiame pokerio ringe. Kol gyvo pokerio turnyruose norvego rezultatai kuklūs, internetinio pokerio kovose jis gali pasigirti pelnu, viršijančiu 300 tūkstančių dolerių. Prie virtualių stalų WSOP finalininkas sėdasi pasivadinęs vienu iš dviejų slapyvardžių „FallAtYourFeet“ arba „ZhipOHoy“.

Kalbėdamas apie tai, kaip jam pasisekė pasiekti kovos dėl pasaulio pokerio čempiono titulo finalą, F.Stephensenas neslėpė, kad lemtingomis akimirkomis prie jo sėkmės prisidėjo Fortūna.

„Jaučiu, kad kai kurie finalininkai turi didelį pranašumą prieš mane. Tačiau sukauptą žetonų kapitalą bandysiu išnaudoti maksimaliai pelningai. Mano tikslas – išvengti situacijų, kuriose man, o ne mano oponentams, reikės Fortūnos šypsnio“, – apie būsimo finalo strategiją atviravo norvegas.

F.Stephensenas lapkričio mėnesį vyksiantį finalą pasiekė turėdamas antrą pagal dydį žetonų krūvelę, kurioje mūšio starte bus 81 privalomasis statymas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius