Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 25

„Lapkričio devynetas“: kuklusis finalo žetonų lyderis Jorrytas van Hoofas

Tęsiame pažintį su Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro, kuris vyks Las Vegase ateinantį lapkritį, finalininkais. Šiandien pristatome žetonų lyderio pozicijoje startuosiantį olandą Jorrytą van Hoof, kuris tarptautiniame pokerio ringe galynėjasi dar nuo 2005-ųjų. Buvusi „Full Tilt Poker“ kambario pokerio profesionalų komandos žvaigždė nelinkusi girtis ir apie savo pasiekimus pasakoja kukliai.pasiekimais ir pasakodamas apie save.
Jorrytas van Hoofas
Jorrytas van Hoofas / nederpoker.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Trisdešimt vienerių sulaukęs Nyderlandų atstovas patirties stoka didelėse pokerio kovose pasiguosti tikrai negali. Pirmuosius apdovanojimus tarptautiniuose turnyruose jis iškovojo dar 2005-aisiais. Tai penktasis sykis, kuomet olandas pasiekia prizines WSOP vietas. Be didžiojo pokerio maratono jis ne sykį savo vardą įrašė įvairiuose mažesnio kalibro pokerio mūšiuose. Didžiausias iki šiol J. van Hoofo pelnytas prizas, žaidėjo pokerio kapitalą papildė 2006-aisiais, kuomet „Masters Classic of  Poker“ kovos Amsterdame ringe jis pelnė 7-ąją vietą ir buvo apdovanotas 67 790 dolerių prizu. Bendri žetonų lyderio karjeros laimėjimai siekia 358 tūkstančius JAV dolerių.

Internetinio pokerio žaidėjai olandą atpažįsta išvydę slapyvardį „The Cleaner11“. Virtualiose kovose jis taip pat turi gana solidžią reputaciją. Čia J. van Hoofo laimėjimus sudaro daugiau nei 420 tūkstančių dolerių. Internetinio pokerio kambariuose jį galite išvysti prie beribio Holdem pokerio ir Omaha pokerio stalų. Dažniausiai WSOP pagrindinio turnyro pirmūnas renkasi grynųjų pinigų žaidimus. Čia jam sekasi taip gerai, kad kurį laiką olandas buvo oficialus „Full Tilt Poker“ kambario profesionalų komandos atstovas.

Kalbėdamas apie save, olandas nedaugžodžiauja: „Aš esu Jorrytas van Hoofas iš Nyderlandų ir esu tikrai laimingas pasiekęs kovos dėl pasaulio pokerio čempiono vardo finalą. Dar šauniau jaučiuosi dėl to, kad čia atsidūriau, kaip žetonų lyderis. Su pokeriu susipažinau dar būdamas labai jaunas, kuomet žaidimų parduotuvėje pardavinėjau „Magic The Gathering“ kolekcines kortas ir kitus stalo žaidimus. Žmonės čia kartais rengdavo namų žaidimus, kuriuose dalyvaudavau ir aš“, – pasakojo WSOP finalininkas.

Lapkričio mėnesį J. van Hoofas WSOP finalą pradės turėdamas 95 privalomuosius statymus, artimiausią varžovą Felixą Stephenseną lenkdamas 14 privalomųjų statymų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius