Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 09 01

Lietuvis savaitgalį pokerio kambariuose susižėrė daugiau nei 120 tūkst. litų

Praėjęs savaitgalis itin sėkmingai susiklostė tautiečiui, kuris „PokerStars “ kambaryje yra pasivadinęs „bebaimis777“. Lietuvis šėlo ne tik minėto bet ir „Full Tilt“ kambario ringe, bendroje sumoje susižerdamas per 120 tūkstančių litų.
Interneto pokeris
Interneto pokeris / kleinmoynihan.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Didžiojoje Britanijoje šiuo metu gyvenantis lietuvis, kurį virtualaus pokerio bendruomenė žino slapyvardžiu „bebamis777“, praėjusį sekmadienį kaip reikiant sukrėtė „PokerStars“ ir „Full Tilt“ kambarių turnyrus. Mūsiškio žygis prasidėjo dar šeštadienį, kuomet „PokerStars“ turnyre „Weekly Turbo“ jis startavo drauge su 560-čia varžovų. „bebaimis777“ šiame 215 dolerių įpirkos mūšyje finišavo ketvirtas ir savo sąskaitą papildė 8,5 tūkstančiais dolerių.

Tačiau šis pasirodymas tebuvo įžanga į tikrąjį savaitgalio šėlsmą. „Full Tilt“ kambaryje šis išeivis žaidžia pasivadinęs „SeRGaenT777“. Turnyre, kurio įpirką taip pat sudarė 215 dolerių, lietuvis pasiekė finalą nepaisant to, kad čia iš viso kovojo net 948 žaidėjai. Kovoje likus vos keturiems žaidėjams, mūsiškio rankose atsidūrę tūzai garantavo jam šuolį į viršų ir iš autsaiderio pozicijos mūsiškis staiga atsidūrė lyderio vietoje. tautietis nepraleido šanso ir viršūnėje išsilaikė iki pat mūšio pabaigos, kuomet triumfavo, pasipuošė laimėtojo regalijomis ir savo sąskaitą papildė 37 900 dolerių.

Nesunku suskaičiuoti, kad bendroje sumoje lietuvio savaitgalio laimėjimai siekė 46 400 dolerių, kas pagal šios dienos dolerio kursą sudaro sumą viršijančią 120 tūkstančių litų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius