Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 28

Lietuvis triuškino varžovus atrankoje ir laimėjo 16 tūkst.dolerių vertės pakuotę į Bahamas

Artėjant naujiesiems artėja ir viena svarbiausių ir didžiausių pokerio švenčių. Jau sausį Bahamų Rojaus saloje pokerio mylėtojai sukryžiuos kortas „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) ringe. Tie, kuriems pokerio kapitalas neleidžia lankytis tokio masto rungtynėse, bilietų į Bahamas siekia kvalifikaciniuose turnyruose. Po neįtikėtinos kovos tokį iškovojo ir lietuvis slapyvardžiu „tommy_las84“.
PCA Bahamose
PCA Bahamose / pokerstarsblog.com nuotr.

„PCA MegaPath“ – taip vadinasi serija kvalifikacinių turnyrų, kuriose laimėtojų laukia neįtikėtinas prizas, 16 tūkstančių dolerių vertės pakuotė į PCA festivalį Bahamose. Serijos pradžioje bilietai į pirmuosius turnyrus tekainuoja 2 „PokerStars“ kambario dažno žaidėjo taškus (FPP). Kad būtų lengviau įvertinti šių turnyrų kainą, turėtumėte žinoti, kad virtualioje kambario parduotuvėje, metalinis kortų saugas kainuoja 675 FPP, o 11 dolerių vertės bilietas į savaitinį „Sunday Storm“ turnyrą – 700 FPP. Tad, kaip supratote, pirmųjų varžybų kaina tikrai menka. 

Neįtikėtina tai, kad praėjusį savaitgalį net dviems pokerio mylėtojams pavyko įveikti „MegaPath“ kelionę iki pat galo, užsitikrinant vertingąsias pakuotes. Vienas jų lietuvis slapyvardžiu „tommy_las84“. 2 FPP įpirkos turnyre su atsipirkimais, kur lietuvis žengė pirmąjį žingsnį PCA link, jis išleido 10 FPP, o vėliau nesumokėjo nė cento, tiesiog vieną po kito triuškino kvalifikacinius „MegaPath“ etapus. Finalinėje kovoje kvalifikacijos vertė išaugo iki 335 tūkstančių FPP taškų. Čia kortas kovoje dėl PCA pakuočių sukryžiavo tokios pokerio žvaigždės, kaip „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Mickey Petersenas ar 2011-ųjų metų PCA vicečempionas Chrisas Oliveris. 

Iš 18 žaidėjų dalyvavusių kovoje, 6 užsitikrino vertingąsias pakuotes, į kurias įeina 10 tūkstančių dolerių skirtų įpirkai į pagrindinį PCA turnyrą, kambario nuoma „Atlantis“ viešbutyje, 1 003 doleriai skirti kelionei į Bahamas ir 1 000 dolerių sąskaita minėtame viešbutyje vaišėms ir pramogoms. Drauge su lietuviu „MegaPath“ turnyrų seriją sėkmingai užbaigė ir Kolumbietė Laura Garzon, kuri pirmame kvalifikaciniame etape teišleido 8 FPP. 

Primename, kad brangesniuose kvalifikaciniuose turnyruose vietas prie PCA stalų anksčiau užsitikrino Laurynas Levinskas ir tautietis slapyvardžiu „i1nt2b3“. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius