Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 17

Matas Cimbolas šįryt SCOOP kovoje pelnė rekordinį 292 tūkstančių dolerių prizą

Didžiojoje Britanijoje gyvenantis Lietuvos pokerio profesionalas Matas Cimbolas šįryt įspūdingai pabaigė Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) 29-ąją aukštos įpirkos kovą. Vaikinas pasiekė finalinę dvikovą ir susižėrė įspūdingą 292 tūkstančių dolerių laimėjimą.
pokerstars.net nuotr.
pokerstars.net nuotr.

Viso SCOOP-29-H 2100 dolerių įpirkos beribio Holdem kovoje jėgas išmėgino 994 žaidėjai, tarp kurių buvo ir 11 lietuvių. Deja, „bagoch“, „BalticMoose“, „justc“, „repiax“, „Respect_Lt“, „rideniuk“, „Striker33333“, „vadanas“ ir „vMagnus“ slapyvardžius naudojantys tautiečiai pasitraukė dar iki prizų dalybų. „LaurisL91“ suklupo 44 vietoje, už kurią gavo 7157 dolerių prizą.

Tuo tarpu po slapyvardžiu „bebaimis777“ žaidžiantis Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Matas Cimbolas nužengė iki pat finalinės dvikovos, kurioje stojo į akistatą su Urugvajaus pokerio meistru Joaquinu „elmelogno4“ Melogno.

Prieš pradėdami lemiamą mūšį žaidėjai sutarė dėl apylygių didžiųjų prizų dalybų. Kiek daugiau žetonų turėjęs urugvajietis užsitikrino kiek daugiau nei 303 tūkst. dolerių, o M. Cimbolui buvo garantuotas 292 566 dolerių laimėjimas. Deja, dvikovos dėl titulo ir papildomų 20 tūkst. dolerių mūsiškiui laimėti nepavyko.

Bet kuriuo atveju, tai rekordinė suma lietuvių kada nors laimėta SCOOP turnyruose. Šalies profesionalų internetinių prizų sąraše šis laimėjimas pagal sumą nusileidžia tik Andriaus Bielskio 2013 metų pergalei „Sunday Million“ jubiliejuje.

M. Cimbolo triumfas užgožė dar vieną įspūdingą lietuvio pasirodymą SCOOP serijoje. SCOOP-27-L 27 dolerių įpirkos šešiaviečių stalų beribio Holdem turnyre dalyvavo net 11 996 žaidėjai ir nė vienas oponentas nesustabdė čempiono titulą iškovojusio lietuvio „zZero92“.

Likus 3 žaidėjams taip pat buvo sutarta dėl banko dalybų. Antrą vietą pagal žetonus tuomet užėmęs mūsiškis užsitikrino beveik 26 tūkst. dolerių. Pratęsus kovą jis įveikė abu oponentus, prisidūrė dar 4 tūkst. dolerių ir viso gavo 29 823 dolerių prizą.

Primename, kad lietuviai jau buvo spėję suspindėti ir šių metų SCOOP serijos pradžioje, kai pelnė 108 ir 65 tūkst. dolerių prizus bei daug kitų laimėjimų.

Paskutinėmis dienomis netrūko ir kitų solidžių lietuvių žygių SCOOP turnyruose. Daugiau informacijos apie juos ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius