Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 03 17

„MicroMillions 7“ ringe Lietuvos pokerio mylėtojai išbandė visas tris nugalėtojų pakylos pakopas

Praėjusį savaitgalį „PokerStars“ kambaryje pokerio mylėtojai varžėsi septintojo žemų įpirkų pokerio turnyrų festivalio „MicroMillions“ ringe. Įtemptas šventės tvarkaraštis lėmė, kad vos per kelias dienas sužaistas pirmasis trečdalis visų numatytų turnyrų. Lietuvių stovykloje taip pat apstu naujienų. Mūsiškiai pasidabino aukso, sidabro ir dviem bronzos medaliais.
„Micromillions“
„MicroMillions“ / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Tautietis, „PokerStars“ kambaryje pasivadinęs „zhenia.na(...)“, „MicroMillions“ ringe pademonstravo ne tik savo įgūdžius bet ir ištvermę. 2,20 dolerių įpirkos kovoje mūsiškis išsilaikė ilgiau nei devynias valandas, savo kelionę baigė triumfuodamas ir įveikdamas 11 967 oponentus. Lietuvai atstovaujantis pokerio entuziastas pasipuošė čempiono regalijomis ir kuklią turnyro įpirką pavertė 3 337 dolerių prizu. Šiame turnyre vos kelių žingsnių iki finalo pritrūko ir dar vienam lietuviui. „5marti5“ finišavo 11-oje pozicijoje ir buvo apdovanotas 100 dolerių prizu.

Festivalio sidabru pasipuošė „Remiksas“. Tautietis sėkmingai varžėsi 4,40 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio antrojo šanso turnyre ir, nusileidęs tik australui slapyvardžiu „lynskey99“, finišavo antras. Garbinga vieta, iškovota tarp 9 564 žaidėjų, jam garantavo 6 099 dolerių prizą.

Net du mūsiškiai „MicroMillions“ ringe iškovojo bronzos medalius. „mitras01“ trečią vietą iškovojo tarp 6 103 žaidėjų, startavusių 3,30 dolerių įpirkos Stud Hi/Lo turnyre, už ką jam atiteko 1 583 doleriai. Kitas lietuvis „Arasvraus“ tokią pat poziciją iškovojo tarp 3 519 banko limito Omaha pokerio mylėtojų. 8,80 dolerių įpirką, bronzą pasipuošęs mūsiškis, pavertė 2 336 dolerių prizu.

„MicroMillions“ ringe netruko ir kuklesnių, bet vis tiek solidžių mūsiškių pasirodymų. „Timoface94“ devintąją vietą pelnė 3,30 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų varžybose, kuriose iš viso užsiregistravo 36 848 pokerio mylėtojai. Žygis lietuviui atnešė 703 dolerių prizą. Tuo tarpu „PKR-Sakailas“ aštuntfinalį pasiekė 3,30 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio dvikovų turnyre. Oficiali mūsiškio pozicija – devinta, o prizas 341 doleris. Čia iš viso varžėsi 16 384 žaidėjai.

„arnuxs“ iki 11-os vietos nukeliavo 3,30 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio mūšyje tarp 14 964 žaidėjų. Už tai jo pokerio kapitalą papildė 179 doleriai. Tautietis pseudonimu „interlt“ finišavo 14-as tarp 16 044 žaidėjų, užsiregistravusių 4,40 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio keturviečių stalų turnyre. Apie dvylika valandų trukusios kovos rezultatas – 242 doleriai. Na, o mūsiškis simbolišku slapyvardžiu „Pigumelis“, 16 vietą iškovojo 5,50 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų turnyre. Čia su tautiečiu varžėsi 15 379 žaidimo mylėtojai, o mūsiškio pasiekimas įvertintas 384 doleriais.

Primename, kad „MicroMillions“ festivalis kambaryje „PokerStars“ tęsis iki pat kovo 23 dienos. Iš viso šventės metu bus sužaista 100 įvairių pokerio rūšių turnyrų, ne vieno kurių įpirka neviršys 22 dolerių. Operatyvias naujienas apie mūsiškių pasiekimus festivalio kovose rasite mūsų rubrikoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius