Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 27

Naujos karjeros aukštumos: Danielis Negreanu – SCOOP turnyro internete čempionas

„PokerStars Pro“ komandos pažiba Danielis Negreanu pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) ringe pelnė pirmąją didelę pergalę prie virtualaus pokerio stalų. O štai lietuviai SCOOP savaitgalio mūšiuose paslysdavo prieš pat finalinius stalus.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / Neilo Stoddarto nuotr.

„Laimėjau pirmąjį didelį pokerio turnyrą internete. Pastarieji mėnesiai buvo fantastiški. Tai bene sėkmingiausias mano karjeros ruožas. Jaučiuosi absoliučiai patenkintas“, – savo „Twitter“ puslapyje rašė D.Negreanu.

Pergalę ir SCOOP titulą kanadietis iškovojo įveikęs 179 oponentus 5 200 dolerių įpirkos banko limito Omaha pokerio ringe. Už nuostabų pasirodymą pokerio superžvaigždei atiteko 216 000 dolerių prizas.

D.Negreanu kelyje pergalės link stovėjo tokios žvaigždės kaip kolegos iš komandos „PokerStars Pro“ Jasonas Mercieris, Bertrandas Gropellieris, Georgas Danzeris, Isaacas Haxtonas ir Villie Wahlbeckas, ar internetinio pokerio meistrai Shaunas Deebas, Stevenas Chidwickas ir Justinas Bonomo.

Lemtingoje akistatoje D.Negreanu stojo prieš aukščiausios internetinio pokerio lygos atstovą Florianą Langmanną. Dvikovoje jaunesnis austras neatsilaikė ir D.Negreanu šventė pergalę. 

Šiame turnyre kovojo ir lietuvis, kambaryje „PokerStars“ pasivadinęs slapyvardžiu „Domce“. Vienintelis prabangiame turnyre dalyvavęs mūsiškis nukeliavo labai toli ir pasirodymą baigė prieš pat suformuojant finalinį stalą. Už iškovotą dešimtąją vietą „Domce“ sąskaitą papildė 15 750 dolerių.

Kuklesnius laimėjimus SCOOP turnyruose pelnė ir dar keli lietuviai.

27 dolerių įpirkos kovoje, kurioje užsiregistravo 2 906 pokerio entuziastai, lietuvis slapyvardžiu „lewizsz“ iškovojo 11 vietą beribio Omaha H/L pokerio kovoje. Už tolimą kelionę mūsiškiui atiteko 445 dolerių prizas. Nuolatinis netradicinių pokerio rūšių turnyrų dalyvis „Dainiux“ 27 dolerių įpirką į H.O.R.S.E. pokerio turnyrą pavertė 346 dolerių prizu. Jis iškovojo 13 vietą tarp 2 826 mūšio dalyvių. 

Šiuo metu pertrauka paskelbta aštuonių pokerio žaidimų turnyre. 215 dolerių įpirkos kovoje antrąją dieną pasiekė mūsiškis „samirua“. Jis ilsėtis patraukė drauge su 60 kolegų, kurie išgyveno pirmąją dieną. Iš viso šiame turnyre startavo 5 436 pokerio mylėtojai. Jau šiuo metu kiekvienas antrosios dienos dalyvis yra užsitikrinęs bent 2 174 dolerių prizą. „samirua“ kol kas užima 12 vietą pagal žetonų kiekį.

Pertraukoje šiuo metu yra ir pagrindinis SCOOP turnyras. 10 300 dolerių įpirkos mūšyje tarp 580 žaidėjų į kovą stojo ir lietuviai slapyvardžiais „GS_LT“, „LaurisL91“, „baneris“ ir „Edgaraz“. Visgi nė vienas tautietis antrosios dienos mūšio taip ir nepasiekė. 73 pokerio meistrai patraukė ilsėtis pirmosios dienos pabaigoje, o 72 jų kovą baigs ne tuščiomis rankomis. 

Lietuvių nėra nei 1 050, nei 109 dolerių įpirkų pagrindinio SCOOP turnyro kovose. Šiuose turnyruose atitinkamai startavo 4 039 ir 23 045 žaidėjai. Antrąsias dienas atitinkamai pasiekė 80 ir 90 jų. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius