-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 23

Pasaulio pokerio turo ringe Gintaras Šimaitis pasiekė asmeninį rekordą

Pokerio mėgėjas iš Lietuvos Gintaras Šimaitis Pasaulio pokerio turo (WPT) etape Prahoje pagerino asmeninį rekordą. Tautietis pasiekė finalinį stalą ir pelnė 86 703 eurų prizą.
Gintaras Šimaitis
Gintaras Šimaitis / PokerNews.lt nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Gruodžio 15–21 dienomis Prahoje vyko vienas iš WPT etapų - čia savo jėgas išbandė ir G.Šimaitis. Vyriškis sėkmingai startavo 3,3 tūkst. eurų įpirkos pagrindiniame šventės turnyre ir nusitiesė kelią iki pat finalinio stalo.

Iš viso šiame turnyre dalyvavo 306 žaidėjai, kurių sumokėtos įpirkos sugeneravo 1 213 253 eurų prizinį fondą. 36 kovos dalyviai įrašė savo vardus į prizininkų sąrašą, o pirmąsias vietas užėmusiems dalyviams atiteko 8 258 eurų prizai. Tuo tarpu devyni finalininkai, pasiekę finišo tiesiąją, užsitikrino bent po 24 944 eurų apdovanojimus.

Nors G.Šimaitis finalą pasiekė kaip vienos kukliausių žetonų pilaičių savininkas, tai nesutrukdė jam atsitiesti ir nukeliauti net iki ketvirtos pozicijos. Lemtingoje partijoje mūsiškis susidūrė su Vokietijai atstovaujančiu pokerio mėgėju Julianu Thomasu, kuris vėliau tapo šios kovos laimėtoju. Paskutinio tautiečio padalinimo metu G.Šimaitis rizikavo visais turimais žetonais, rankose laikydamas vienspalvius tūzą ir aštuonakę, o vokietis atvertė porą damų. Nors po flopo lietuviui ir atsivėrė pirkimai į spalvą ir eilę, vis tik likusios bendrosios kortos jam negelbėjo ir G.Šimaitis finišavo ketvirtas. 

Kaip jau minėjome, mūsiškio prizas šį kartą buvo - 86 703 eurai. Iki šiol geriausias G.Šimaičio rezultatas buvo 30 850 eurų, kuriuos jis pelnė už šeštąją vietą, iškovotą viename šalutinių Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etapo turnyrų. 

Nors pastaruoju metu G.Šimaitį dažnai matome tarptautinėse pokerio arenose, kur įpirkos į turnyrus siekia net 10 tūkst. eurų, vis tik pats herojus savęs pokerio profesionalu neįvardija. Iš kart po WPT finalo užsienio žurnalistų kalbintas lietuvis tvirtino, kad į pokerį žiūrį kaip į hobį. Bendra G.Šimaičio laimėjimų suma gyvuose pokerio turnyruose užsienyje jau siekia 236 092 dolerius. Tautietis prizus yra pelnęs EPT, WPT ir Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) kovose.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius