Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 22

Paskelbtas „Žvejo iššūkio“ tvarkaraštis: žaidėjų laukia aštuonios dienos kovos

Didžiausio Lietuvoje gyvo pokerio festivalio „TonyBet Žvejo iššūkis“ organizatoriai paskelbė vasario mėnesį vyksiančios serijos tvarkaraštį. Pokerio entuziastai varžysis keturiuose turnyruose, svarbiausiame kurių rengėjai tikisi sumušti ne vieną rekordą.
Asociatyvi nuotrauka / pokerstars.net nuotr.
Asociatyvi nuotrauka / pokerstars.net nuotr.

„TonyBet Poker“ kambaryje jau beveik mėnesį vyksta kasdieninės „Žvejo iššūkio“ atrankos ir iki dabar vietas gausiausiame šalies turnyre jau užsitikrino 29 pokerio mylėtojai. Sutaupiusių turnyro įpirkai bus ir gerokai daugiau – atrankinės kovos vyks ir visą sausio mėnesį.


Na, o pati „Žvejo iššūkio“ serija startuos pirmąjį vasario penktadienį. Ją pradės 175 eurų įpirkos „Žvejo iššūkio“ pagrindinis turnyras, kurio žaidėjai galės pasirinkti net iš šešių startinių dienų. Apie šešias valandas trunkantys skrydžiai vyks po du į dieną vasario 3-5 dienomis. Nesėkmę pirmuoju bandymu patyrę žaidėjai galės pasinaudoti pakartotinio įsipirkimo (angl. re-entry) galimybe toje pačioje arba kitoje startinėje dienoje.

Kiek atsitraukti nuo pokerio stalų ir gerai praleisti laiką žaidėjai turės galimybę vienos iš pirmųjų festivalio dienų vakarą planuojamo vakarėlio metu, kuriame organizatoriai tikisi sulaukti ne tik pokerio mėgėjų, bet ir „Žvejo iššūkyje“ jėgas išmėginsiančių Lietuvos pramogų pasaulio įžymybių.

Pirmadienį, vasario 6-ąją, startines dienas išgyvenę pokerio meistrai susitiks antrojo etapo mūšyje, o į svarbiausius klausimus bus atsakyta vasario 7 d. vakare vyksiančiame finaliniame mūšyje. Serijos organizatoriai tikisi šiose varžybose sulaukti rekordinio būrio žaidėjų ir 50 tūkst. eurų perlipančio prizinio fondo.

Bet pagrindinis „Žvejo iššūkio“ turnyras tikrai nebus vienintelė dėmesio verta kova. Antradienį, vasario 7-ąją, dar prieš pagrindinio turnyro finalą, prasidės 350 eurų įpirkos „High Roller“ varžybos, skirtos didesnį bankrolą turintiems pokerio mėgėjams. Antradienį bus sužaista 1A startinė diena, o antrasis skrydis įvyks trečiadienį. Šiame turnyre yra taip pat numatyta pakartotinio įsipirkimo opcija. „High Roller“ nugalėtojas bus karūnuotas po finalinės dienos, kuri vyks ketvirtadienį, vasario 9-ąją.

Tą pačią dieną bus sužaistas ir pirmąsyk rengiamas 110 eurų įpirkos unikalaus „Run It Twice“ formato turnyras, kuris bus žaidžiamas pagal „Bounty“ taisykles, kai dalis prizinio fondo išdalinama už nokautuotus oponentus. Na, o „Žvejo iššūkio“ seriją užbaigs vasario 10 d. vakare vyksiantis „€100 TonyBet Live“ mūšis, kuriame paaiškės paskutinieji serijos laureatai.

„TonyBet Žvejo iššūkis“ tvarkaraštis:

Vasario 3 diena (Penktadienis)
12:00 – 175 eurų „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 1A diena (re-entry);
20:00 – 175 eurų „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 1B diena (re-entry);

Vasario 4 diena (Šeštadienis)
12:00 – 175 eurų „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 1C diena (re-entry);
20:00 – 175 eurų „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 1D diena (re-entry);

Vasario 5 diena (Sekmadienis)
12:00 – 175 eurų „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 1E diena (re-entry);
20:00 – 175 eurų „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 1F diena (re-entry);

Vasario 6 diena (Pirmadienis)
12:00 – „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 2A diena;
20:00 – „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro 2A diena;

Vasario 7 diena (Antradienis)
12:00 – 350 eurų „High Roller“ 1A diena (re-entry);
20:00 „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro finalinė diena;

Vasario 8 diena (Trečiadienis)
18:00 – 350 eurų „High Roller“ 1B diena (re-entry);

Vasario 9 diena (Ketvirtadienis)
18:00 – „High Roller“ finalinė diena;
22:00 – 110 eurų „Run it Twice Bounty“ šalutinis turnyras;

Vasario 10 diena (Penktadienis)
18:00 – 100 eurų „Tonybet Live“ šalutinis turnyras (re-entry).

Visiems atviros „freebuy“ formato atrankos „TonyBet Poker“ kambaryje startuoja kasdien 17 ir 19 valandomis. Jų nugalėtojai patenka į sekmadienio vakarais vykstantį savaitės finalą, kuriame žaidėjai varžosi dėl mažiausiai penkių vietų „Žvejo iššūkio“ pagrindiniame turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius