Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 19

Pokerio profesionalas Sorelis Mizzi įsivėlė į beprotiškas lažybas

Lažybos tarp pokerio profesionalų dažnas reikalas. Tačiau šį kartą žaidimo meistras Sorelis Mizzi leidosi į tikrai beprotišką avantiūrą. Su neįvardintu varžovu jis susilažino, kad pajėgs įveikti penkis kilometrus vandenyno vien savo jėgomis. Šių lažybų vertė 10 tūkstančių dolerių.
Sorelis Mizzi
Sorelis Mizzi / pokerlistings.com nuotr.
Temos: 2 Plaukimas Pokeris

„Ką tik susilažinau, kad sugebėsiu nuplaukti iki apie penkis kilometrus nuo vieno Rio paplūdimio nutolusios salos. Lažybų suma – 10 tūkstančių dolerių. Santykis 3:1 vandenyno naudai“, – savo „Twitter“ puslapyje rašė pokerio profesionalas. Netrukus į tokį pareiškimą sureagavo S.Mizzi draugai ir pažįstami, daugelis kurių ne juokais susirūpino dėl jo sveikatos ar net gyvybės.

„PokerStars Pro“ komandos gražuolė Liv Boeree į S.Mizzi pareiškimą dėl lažybų sureagavo vienareikšmiškai: „O dieve. Soreli prašau pasakyk, kad tave saugos šalia plaukiantis laivas?“.

Kanadiečio bičiulis Zionas Toutas perspėjo draugą, kad „ta sala gerokai toliau nei tau atrodo“. Buvo ir tokių, kurie teigė, kad gegužė blogiausias mėnuo tokiam iššūkiui, nes oras Rio gali pasikeisti per akimirką. Tuo tarpu S.Mizzi kolega Timothy Adamsas tiesiog palinkėjo herojui pakeliui nemirti.

Neviešinama, su kuo S.Mizzi susilažino, tačiau iššūkis turėtų įvykti ateinančią savaitę. Pats S.Mizzi į draugų žinutes sureagavo prašydamas plaukimo treniruočių artimiausiomis dienomis.

„Dėkui už rūpestį tačiau man labiau pagelbėtų skubi plaukimo treniruotė ar vertingas patarimas. Vaikystėje esu plaukiojęs, tačiau jau keletą metų to nedariau, tad tenka pripažinti, kad mano forma šiuo metu ne pati geriausia“, – rašė S.Mizzi.

Kuo baigsis šios lažybos aprašysime vos gavę informacijos iš Rio, kur šiuo metu ir vieši azartiškasis pokerio meistras.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius