Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 26

Pokerio profesionalas Sorelis Mizzi įveikė penkių kilometrų vandenyno iššūkį

Praėjusią savaitę pokerio profesionalo Sorelio Mizzi gerbėjai atidžiai stebėjo naujienų srautą, laukdami žinių apie šio žaidėjo lažybų istoriją. 10 tūkst. JAV dolerių vertės lažybose S.Mizzi stojo ne tik prieš keletą oponentų vienu metu, bet ir prieš pačią gamtą. Laimei, šį kartą viskas baigėsi sėkmingai ir S.Mizzi įveikė tiek lažybų varžovus, tiek vandenyną.
Sorelis Mizzi prieš plaukimą
Sorelis Mizzi prieš plaukimą / Asmeninė nuotr.
Temos: 2 Plaukimas Pokeris


Jeigu praėjusią savaitę praleidote naujienas apie tai, kaip ir kodėl S.Mizzi įsivėlė į 10 tūkstančių dolerių vertės lažybas, kurių metu jis turėjo įveikti penkis kilometrus plaukte atvirame vandenyne, apie tai galite paskaityti čia.

Savaitgalį, S.Mizzi šoko į vandenį ir ėmė irtis už penkių kilometrų esančios salos link. Visą veiksmą herojaus draugai, lydintys jį šalia plaukiančiame laive, tiesiogiai aprašinėjo S.Mizzi puslapyje „Twitter“. Daugiau nei keturias valandas trukusio plaukimo metu pokerio profesionalas jautėsi gerai ir su didesnėmis problemomis nesusidūrė.

„Nuplaukus penktadalį kelio, aplink Sorelį nesimato nei medūzų nei ryklių. Tad panašu, kad tie, kurie į šį projektą įdėjo po 10 tūkstančių, gali pradėti nerimauti“, – „Twiitter“ puslapyje įspūdžiais dalinosi S.Mizzi draugai.

Tiesa, distancijai artėjant prie pabaigos S.Mizzi vis tik susidūrė su sunkumais. „Povandeninės srovės artėjant kranto link neša Sorelį tolyn nuo tikslo. Pastaruoju metu jam sekasi itin sunkiai. Tačiau nors ir lėtai, progresas vis tik vyksta“, – „Twitter“ pasakojo lažybų iniciatoriaus bičiuliai.

Galų gale, nuo starto praėjus daugiau nei keturioms valandoms, S.Mizzi pergalingai palietė kranto akmenis.

„Pirmas dalykas, kurį ištarė Sorelis, pasiekęs kranto akmenys: Greičiau, greičiau pasiimkite mane į laivą“, – finišą komentavo S.Mizzi bičiuliai. Tuo tarpu pats istorijos herojus atsigavęs po iššūkio „Twitter“ svetainėje dalinosi tokiais įspūdžiais: „Kokia nuostabi diena. Ne kasdien išbandai save tiek psichologiškai, tiek fiziškai. O dar tas saldus pergalės jausmas!“.

Oficialiai neskelbiama, kiek žmonių dalyvavo 10 tūkstančių dolerių vertės lažybose, tačiau aišku tiek, kad bent pokerio profesionalai Mike'as McDonaldas ir Danielis Catesas turės patuštinti savo kišenes ir susimokėti neeilinį iššūkį įveikusiam S.Mizzi.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius