-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 19

Pokerio žvaigždė Andre Akkari: „WCOOP ringe pasiekti rezultatai man yra išskirtiniai“

„PokerStars“ kambaryje šiuo metu vyksta Pasaulio internetinio pokerio čempionatas (WCOOP). Šiame virtualiame žaidimo maratone noriai dalyvauja tiek mėgėjai, tiek ryškiausios žvaigždės, kurioms WCOOP buvo šuolis profesionalų karjeros link. Vienas tokių žaidėjų – Andre Akkari atstovaujantis „PokerStars Pro“ komandai.
Andre Akkari
Andre Akkari / pokerstarsblog.com nuotr.
Interviu apie asmeninę istoriją čempionate su žvaigžde paruošė interneto portalo „PokerNews.com“ žurnalistai.

Kada tiksliai  pirmą sykį išbandėte WCOOP ringą?

A.Akkari: Pirmą kartą čempionate dalyvavau 2008-aisiais. Tuo metu tai buvo didžiulis renginys su dvikovų turnyrais, kurių įpirkos siekė 25 tūkstančius dolerių ir H.O.R.S.E. kovomis už 10 tūkstančių dolerių.

Kaip pirmaisiais metais atrodė jūsų asmeninis WCOOP tvarkaraštis?

A.Akkari: Tuomet žaidžiau labai daug WCOOP turnyrų, įskaitant minėtus brangiausius maratono etapus. Puikiai pamenu tai, nes H.O.R.S.E. varžybose finišavau antras ir pelniau 200 tūkstančių dolerių. Tuo metu tai buvo didžiausias mano laimėjimas ir jausmas buvo fantastiškas. Prieš tai buvau sėkmingas internetinio pokerio žaidėjas, tačiau šis laimėjimas iki šiol yra išskirtinis.

Kur tuo metu žaisdavote pokerį? Ar daug kas pasikeitė nuo tada?

A.Akkari: Tuo metu gyvenau San Paule, mažame butuke, kuriame buvau susikūręs internetinio pokerio žaidėjo oazę. Tai buvo mano karjeros pradžia, tad prašmatnių apartamentų negalėjau sau leisti. Tačiau to užteko, kad vieną po kito pelnyčiau laimėjimus.

Dabar geografija nelabai pasikeitė, skirtumas tas, kad savo karjeros apogėjuje, kuomet mano laimėjimai internete viršijo 3 milijonus dolerių, San Paule įsigijau ir įsirengiau nuosavą namą. Čia žaidimai vyksta iki šiol. Dirbu čia su 14 savo kolegų, o mūsų improvizuotą būrelį vadiname „The Akkari Team“. 

Koks yra maloniausias jūsų prisiminimas iš WCOOP, o kurį momentą norėtumėte pamiršti?

A.Akkari: Smagiausi prisiminimai lanko po H.O.R.S.E. finalo. Buvo nuostabu. Žaidžiau su visomis žvaigždėmis. Čia buvo Danielis Negreanu, Barry Greensteinas, Chrisas Moneymakeris ir kiti. Tuo metu atrodė, kad vyksta kažkas nerealaus.

Su siaubu prisimenu 2013-ųjų metų WCOOP pagrindinį turnyrą. Likus 20-čiai žaidėjų pirmavau, tačiau po nesėkmių lavinos finišavau 14-tas. Suprantu, kad tai žaidimo dalis, tačiau tuo metu mane tai žlugdė psichologiškai. 

Ar žvelgdamas dabar pirmajame šūvyje į WCOOP taikinius matote daug klaidų? Ko pasimokėte nuo to laiko?

A.Akkari: Tuo metu neturėjau didelės dalies informacijos, kurią valdau dabar. Pradedant pokerio kapitalo valdymu ir baigiant tvarkaraščio sudarinėjimu. Negaliu atsakyti tiksliai, tačiau manau, kad klaidų dariau labai daug. manau, kad šiuo metu esu šimtą kartų geriau pasiruošęs WCOOP kovoms ir pokerio profesionalo kasdienybei. 

Dabar suprantu, kad žaidimas ir gera fizinė forma tampriai susiję. Koks svarbus teisingas pokerio kapitalo valdymas. Tačiau tai normalu. Klysti, mokytis, tobulėti – žmogiška.

Kaip šiandien atrodo jūsų WCOOP tvarkaraštis?

A.Akkari: Žaisiu čempionate po savo komandos vėliava. Manau dalyvausiu 15-25 turnyruose, tarp kurių pagrindinis turnyras ir kiti dideli mūšiai. Tikrai nežaisiu pirmadieninių ir penktadieninių kovų, nes šios dienos skirtos poilsiui ir šeimai. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius