Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 31

Pokerio žvaigždė Isaacas Haxtonas suprato – stumti į stalo vidurį grynuosius kur kas sunkiau nei žetonus

„PokerStars Pro“ komandos žvaigždė ir internetinio pokerio monstras Isaacas Haxtonas savo tinklaraštyje dalinosi įspūdžiais iš prieš kelias savaites Monte Karle vykusio aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimo. Profesionalas prisipažino, kad žaisti su žetonais ar su grynaisiais yra visai kas kita.
Isaacas Haxtonas
Isaacas Haxtonas / pokerstarsblog.com nuotr.

Europos pokerio turo (EPT) metu Monte Karle buvo surengtas aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimas turo istorijoje. Bet kuris žaidėjas norintis prisidėti prie veiksmo, ant stalo privalėjo padėti bent puse milijono eurų.

Progos sudalyvauti titaniškame žaidime nepraleido ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Isaacas Haxtonas. Pokerio meistro reakcija į brangų žaidimą nustebino net jį patį. Pasak herojaus: „Šis žaidimas padėjo man sudėlioti taškus ant „i“.

„Aš pasakojau savo žmonai kaip klostėsi vienas iš padalinimų didžiajame žaidime. Tiesiog norėjau išsipasakoti ir išgirsti nuomonę iš šalies apie tai, ar žaidimo linija, kurią pasirinkau būtent tai partijai buvo tinkama. Bet staiga supratau, kad pasakodamas vietoje žodžio eurai, ištariau žodį žetonai“, – pasakojo pokerio žvaigždė.

„Suprantu, kad tiems, kurie niekuomet nėra dalyvavę tokių statymų žaidime, ar apskritai nėra žaidę grynųjų pinigų žaidimo, tai gali skambėti visiškai bereikšmiškai. Tačiau neabejoju, kad pokerio žaidėjai mane supras. Noriu pasakyti, kad kai į banką stumtėli 40 000 eurų – tu nenoromis galvoji apie tai, kokią vertę ši suma turi pakilus nuo pokerio stalo. Tačiau jeigu link stalo centro stumi 40 000 žetonų, tu gali susikaupti žaidimui“, – įžvalgomis savo tinklaraštyje dalinosi I.Haxtonas.

Kiek vėliau amerikietis pateikė išvadą: „Eurai yra tai, ką aš naudoju apmokėti savo sąskaitas, o žetonai – kuo aš rizikuoju prie pokerio stalo. Toks požiūris labai padeda susikoncentruoti į tai, kokius sprendimus priimi žaidybinėse situacijose. Džiaugiuosi, kad pagaliau sau tai apibrėžiau“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius