Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

„PokerNews taurės 2012“ čempionu tituluotas Andrius Bielskis

Praėjusį savaitgalį Vilniuje įsikūrusiame „Nesė“ pokerio klube būrys pokerio entuziastų varžėsi dėl „PokerNews taurės 2012“ čempiono titulo. 34 pokerio entuziastai sumokėjo po 750 litų įpirką, kai kurie atliko papildomą įsipirkimą ir taip suformavo beveik 30 000 litų prizinį fondą, kurį pasidalino šeši ištvermingiausi mūšio dalyviai.
Andrius Belskis / PokerNews.lt nuotr.
Andrius Belskis / PokerNews.lt nuotr.

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu – sužinok karščiausias naujienas!

Gruodžio 15-16 dienomis sostinėje pokerio mylėtojai išmėgino jėgas „PokerNews taurė 2012“ turnyre. Titulo ir įspūdingų prizų prie pokerio stalų siekė internetinio pokerio profesionalai Vytautas Semaška, Rytis Grūnovas bei Karolis Sereika. Į ringą taip pat žengė vienas iš „Nesė“ pokerio klubo įkūrėjų Ričardas Vymeris bei „Eureka“ pokerio turo vicečempionas Algirdas Saveikis. Vienintele turnyre panorusia dalyvauti dama tapo Ingrida Klassen.

Startinę žaidimo dieną įveikė keturiolika žaidėjų, o I.Klassen nušluostė nosį daugeliui oponentų ir į antrąją dieną pateko, turėdama trečiąją pagal dydį žetonų krūvelę. Tačiau iki pabaigos buvo dar toli. Augant privalomiesiems statymams žaidėjai vienas po kito traukėsi iš mūšio netekdami galimybės varžytis dėl prizų ir titulo, tačiau prie finalinio turnyro stalo likus septyniems pokerio mylėtojams veiksmas apmirė.

Galų gale, po beveik pusantros valandos trukusios tylos, burbulo berniuku tapo Borisas Smuškevičius. Jam palikus turnyrą paaiškėjo prizininkų šešetukas. Sprogus burbului veiksmas vėl įgavo pagreitį ir vienas po kito turnyrą paliko Jurijus Kolesnikovas, Šarūnas Leonavičius ir Gytis Bernatavičius.

Su ištvermingiausiųjų trejetuku pirmasis atsisveikino K.Sereika. Lietuvos pokerio bendruomenėje daugeliui puikiai pažįstamas Andrius Bielskis į lemiamą akistatą atėjo kaip masyvus žetonų lyderis. Jo rankose esančių žetonų suma du su puse karto viršijo vienintelio likusio varžovo – interneto profesionalo Igno Bobino pilį.

I.Bobinas nebuvo nusiteikęs pasiduoti lengvai ir po kurio laiko sugebėjo persverti žetonų santykį savo naudai, tačiau lyderio pozicijoje jis išsilaikė neilgai. Kovai tęsiantis A.Bielskis susigrąžino prarastą teritoriją ir pergalės nebepaleido iš rankų.

Lemiamo padalinimo metu A.Bielskio kišeninės dešimtakės atsilaikė prieš I.Bobino septynakes ir paaiškėjo „PokerNews taurės 2012“ čempionas. A Bielskio ištvermę ir pokerio įgūdžius vainikavo ne vien čempiono titulas, bet ir įspūdingas 11 260 litų prizas. Tuo tarpu I.Bobino sąskaitą papildė 7 260 litų laimėjimas už antrąją vietą.

Visų prizininkų sąrašas ir laimėjimai atrodo taip:

1. Andrius Bielskis -  11 260 litų
2. Ignas Bobinas – 7 260 litų
3. Karolis Sereika – 4 620 litų
4. Gytis Benatavičius – 3 300 litų
5. Šarūnas Leonavičius – 1 980 litų
6. Jurijus Kolesnikovas  – 1 320 litų

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas?
Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius