Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 17

„PokerStars“ ruošiasi dar vienam jubiliejiniam „Sunday Million“ turnyrui

Ar dar pamenate kaip prieš porą metų Andrius Bielskis triumfavo jubiliejiniame „Sunday Million“ turnyre ir pelnė rekordinį Lietuvos pokerio žaidėjams laimėjimą internete? Didžiausio savaitinio turnyro jubiliejus vėl artėja.
„Sunday Million“ turnyras
„Sunday Million“ turnyras / PokerStars.net
Temos: 1 Pokeris

2013 metų kovo pradžioje buvęs bridžo žaidėjas ir sportinio pokerio entuziastas Andrius Bielskis 7-ąjį jubiliejų švenčiančiame „PokerStars“ kambario turnyrų flagmane „Sunday Million“ įveikė beveik 50 tūkstančių oponentų ir susižėrė daugiau nei 2 milijonų litų prizą. Praėjo dveji metai, bet šis laimėjimas vis dar išlieka rekordiniu tarp lietuvių virtualiame ringe, tuo tarpu A. Bielskis tapo pokerio profesionalu, kurį vos prieš kelias savaites stebėjome ir EPT Dovilio pagrindinio turnyro finale.

Na, o kovo 8 d. tas pats „Sunday Million“ turnyras švęs jau 9-ąjį gimtadienį, kurį paminės 9 milijonų dolerių garantuotas prizinis fondas. Ar šįsyk Lietuvos pokerio meistrams pavyks pasižymėti? Beje, iki šiol visuose „Sunday Million“ gimtadieniuose garantija būdavo viršijama, o gausiausias buvo 5-asis jubiliejus, kai 59 128 žaidėjai į prizinį fondą sunešė net 11,8 milijono dolerių.

„Internete nėra daug turnyrų, kurių tiesiog nevalia praleisti, bet „Sunday Million“ jubiliejus – neabejotinai toks. Aš jame dalyvausiu, be jokios abejonės, ir viliuosi, kad pavyks nunešti didžiulį prizą“, – apie artėjančias varžybas kalbėjo „PokerStars Online“ komandos žvaigždė Lexas Veldhuisas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius