Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2016 11 16

Pokyčiai Lietuvos pokerio rinkoje: „Triobet“ prekės ženklą pakeis „TonyBet“

„Triobet“ pokerio kambario atstovai paskelbė apie tai, kad traukiasi iš Lietuvos rinkos. Tačiau tai nereiškia, kad nuo šiol Lietuvoje bus juntamas internetinio pokerio stygius. Pasitraukusio paslaugos tiekėjo vietą žada užimti lietuviškas virtualių lošimų ir lažybų kambarys „TonyBet“.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.


Aktyvūs „Triobet“ žaidėjai savo elektroninio pašto dėžutėse sulaukė žinios iš kambario vadovų: „Turime jums naujienų. Ar esate pasiruošę pokyčiams?“, – rašoma laiške, o toliau pateikiama informacija apie tai, kad senosios žaidėjų sąskaitos „Triobet“ platformoje uždaromos, o žaidėjai prašomi artimiausiu metu išgryninti jose esančias lėšas.

Tačiau uždaromo kambario vadovai skuba raminti savo žaidėjus: „Norime pasidžiaugti, kad „TonyBet“ neseniai tapo „Betsson Group“ šeimos dalimi ir ne tik tęs bet ir plės veiklą Lietuvoje. Kambarys jau dabar prieinamas visiems norintiems, o žaidimų pasiūloje ne tik pokeris, bet ir lažybos bei kazino žaidimai“, – rašoma laiške.

„TonyBet“ šiuo metu yra vienintelis Lietuvoje licencijuotas internetinio pokerio ir lošimų kambarys, kurio žaidėjus saugo ir gina Lietuvos įstatymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius