Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 25

Populiarusis „Žvejo iššūkis“ grįžta po „TonyBet“ vėliava

Didžiausius būrius gyvo pokerio entuziastų sutraukianti „Žvejo iššūkio“ turnyrų serija bus pratęsta ir kitąmet, tik jau su nauju rėmėju – internetinio pokerio kambariu „TonyBet“. Šventės rengėjai žada iki šiol didžiausią dalyvių kiekį bei prizinį fondą. Atrankos į 2017 metų vasario mėnesį vyksiantį renginį „TonyBet“ kambaryje startuoja jau ateinantį pirmadienį.
"Žvejo iššūkis" turnyro akimirka / pokerisgyvai.lt nuotr.
"Žvejo iššūkis" turnyro akimirka / pokerisgyvai.lt nuotr.

„TonyBet Žvejo iššūkio“ planavimo darbai dar tik prasideda, bet organizatoriai jau neslepia ambicingų planų – pagerinti daugelį anksčiau būtent „Žvejo iššūkio“ nustatytų Lietuvos turnyrinio pokerio rekordų. Pagrindiniame šventės turnyre tikimasi sulaukti net pusketvirto šimto žaidėjų, o priziniame fonde – virš 50 tūkstančių eurų. Kartu su pokerio meistrais prie turnyro stalų sės ir Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės.

„Freebuy“ formato atrankiniai „Žvejo iššūkio“ turnyrai „TonyBet“ kambaryje prasideda jau nuo ateinančio pirmadienio, lapkričio 28 dienos. Registracija į juos yra atvira, tad kovoti dėl vietos „Žvejo iššūkio“ mūšiuose kiekvienas gali neinvestavęs nė cento. Tačiau „freebuy“ formatas suteikia galimybę nesėkmę patyrusiems žaidėjams išmėginti jėgas įsipirkus pakartotinai.

Be to sekmadienį, gruodžio 4d., „TonyBet“ specialiame 10 eurų įpirkos turnyre išdalins 10 €175 vertės „Žvejo iššūkio“ bilietų. Kvietimus į šį turnyrą pelnys naują pinigų įsinešimą su premijos kodu „ZVEJYS“ atlikę žaidėjai. Šis kodas taip pat suteikia pirmojo įsinešimo 100% premiją iki 2000 eurų.

„Džiaugiamės pradėję bendradarbiauti su itin populiaria „Žvejo iššūkio“ serija. Natūralu, kad didžiausią gyvo pokerio renginį Lietuvoje remia vienintelis šalyje licencijuotas internetinio pokerio kambarys. Tikimės, kad „Žvejo iššūkis“ žaidėjams taps dar patrauklesnis ir lengviau pasiekiamas per atrankas“, – apie naujienas kalbėjo „TonyBet“ kambario atstovas Emilis Pakėnas.

Paskutinįsyk „Žvejo iššūkis“ vyko šių metų rugsėjį. Tuomet 269 dalyviai į prizinį fondą sunešė virš 36 tūkst. eurų, o titulą ir 7950 eurų laimėjo Andrius Žilaitis. Tuo tarpu rekordinė serija vyko šių metų pradžioje, kai 305 žaidėjai į pagrindinį turnyrą įsipirko daugiau nei 400 kartų. Rekordinio „Žvejo iššūkio“ čempiono titulą bei 9178 eurus pelnė žinomas pokerio meistras Aleksandras Rusinovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius