-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 19

Rafaelis Nadalis pokerio dvikovoje įveikė futbolo legendą Ronaldo

Dviejų sproto šakų – teniso ir futbolo – ikonos Rafaelis Nadalis ir Ronaldo antrą sykį susidūrė prie pokerio stalo. „PokerStars SportStars“ rinktinei atstovaujantys atletai šį kartą varžėsi dvikovoje, kurią ir vėl laimėjo R.Nadalis.
Rafaelio Nadalio ir Ronaldo dvikova / PokerStars.net nuotr.
Rafaelio Nadalio ir Ronaldo dvikova / PokerStars.net nuotr.

Londone įsikūrusiame „PokerStars“ gyvo pokerio kambaryje R.Nadalis ir Ronaldo susitiko pirmąsyk, tačiau tai jau ne pirmas kartas, kuomet teniso ir futbolo superžvaigždės susiduria prie pokerio stalo. Prieš kurį laiką abu atletai jau buvo sukryžiavę kortas, tačiau tą sykį prie jų prisidėjo ir „PokerStars Pro“ rinktinės nariai. Visgi, tada nė vienas jų, įkaitant patį Danielį Negreanų, nesugebėjo apžaisti R.Nadalio, kuris tuomet ir šventė pergalę.

Šį kartą Didžiojoje Britanijoje R.Nadalis ir Ronaldo susigrūmė dvikovoje. Ypač greitame mače tetrukusiame vos apie 20 minučių pergalę vėl šventė tenisininkas. „Viso žaidimo metu mes buvo labai arti vienas kito. Nė vienam mūsų nepavyko nuo pradžių išsiveržti į priekį. Tačiau lemtingu momentu aš sutikau rizikuoti viskuo ir tai pasirodė geras sprendimas“, – apie varžybas po pergalės pasakojo R.Nadalis. „Ronaldo – gyva legenda. Man didelė garbė su juo susigrumti akistatoje“, – pagyrų savo varžovui negailėjo teniso genijus.

Geru žodžiu oponentą minėjo ir Ronaldo: „Rafa žaidė labai gerai. Tuo tarpu mano žaidimas nebuvo aukščiausios kokybės. Galų gale nusprendžiau blefuoti, o Rafa rado atsakymą ir pribaigė mane. Pokeryje kartais turi rizikuoti ir šį kartą tai nepasiteisino“.

Pergalę iškovojęs R.Nadalis buvo apdovanotas 50 tūkstančių JAV dolerių, kurie netrukus buvo pervesti į jo labdaros fondo sąskaitą. Po varžybų abu atletai buvo nusiteikę pakiliai ir sutarė jau netolimoje ateityje surengti atsakomąsias varžybas, kurių metų Ronaldo turėtų galimybę atsirevanšuoti.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius