Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 10

Savaitgalį Lietuvos pokerio meistrai džiaugėsi solidžiais prizais internetinėse kovose

Praėjusį savaitgalį kambaryje „PokerStars“ įspūdingus rezultatus vėl demonstravo Lietuvos pokerio meistrai. Sėkmingai praėjusį savaitgalį reikalai klostėsi tautiečiams „g.karolis“, „giadze1“, „ukinismuilas“ ir keletui kitų.
Lietuvio „g.karolis“ turnyras
Lietuvio „g.karolis“ turnyras
Temos: 1 Pokeris

Kalbant apie internetiniame pokerio ringe iškovotus apdovanojimus, bene dažniausiai linksniuojamas lietuviškas slapyvardis – „g.karolis“. Tautietis yra nevieno solidaus turnyro čempionas. Praėjęs savaitgalis jam vėl buvo sėkmingas. Šį kartą „g.karolis“ ištvermingiausiųjų žaidėjų trejetą pasiekė tarp 1 603 „Sunday SuperSonic“ dalyvių. 215 dolerių įpirkos mūšio finalininkai liko trise ir nusprendė dalintis prizinį fondą. Tautiečiui atiteko 45 810 JAV dolerių prizas, o netrukus – ir antroji vieta.

Šauniai savaitgalis dėliojosi ir tautiečiui, „PokerStars“ kambaryje pasivadinusiam „giadze1“. 109 dolerių įpirkos „Turbo“ pokerio varžybose jis iškovojo trečią vietą tarp 1 155 žaidėjų ir pelnė 10 973 dolerius. „vMagnus“ antrąją vietą pelnė tarp 280 žaidėjų, stojusių į analogišką mūšį. Jo prizas – 4 200 dolerių. Tuo tarpu „Speedukas“ sidabrą iškovojo 320 dolerių įpirkos turnyre, už ką jo sąskaitą papildė 6,3 tūkst. dolerių.

Nesnaudė ir kuklesnių įpirkų kovų dalyviai. „ukinismuilas“ 11 dolerių įpirkos turnyre su vienu atsipirkimu ir žetonų papildymu triumfavo tarp 1 544 žaidėjų ir už pergalę pelnė 8 363 dolerius. Analogiškame turnyre, sutraukusiame 845 pokerio mylėtojus, pergalę šventė ir „Merfinis“. Šis pasiekimas įvertintas 4 068 doleriais. Dar apie 4,4 tūkst. dolerių „Merfinins“ sąskaitą paisekė už antrąją vietą, iškovotą „The Big 100“ turnyre, kambario „PokerStars.fr“ ringe. Čia iš iš viso varžėsi 234 žaidėjai. 16,5 įpirkos dolerių „Turbo“ turnyre antras finišavo „zaikiss“. Už šią kelionę mūsiškis apdovanotas 5 856 doleriais.

Net dvi pergales praėjusį savaitgalį pavyko pasiekti lietuviui slapyvardžiu „vincelis“. 163 varžovus įveikęs 82 dolerių įpirkos „Hyper Turbo“ turnyre jis pelnė 3 165 dolerių prizą, o pergalė tarp 745 varžovų 11 dolerių įpirkos „Turbo“ turnyre užtikrino jam dar 1 416 dolerių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius