Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 11

Savo vardus įrašyti į Pokerio šlovės galeriją siekia 10 meistrų (Antroji dalis)

Artėjant Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalui, kuris šiemet įvyks lapkričio 10-ąją, paskelbti žaidėjai, kurie jau šiemet pretenduoja įrašyti savo vardus į Pokerio šlovės galeriją. Vietą tarp ryškiausių pokerio asmenybių istorijoje užimti pretenduoja ir aukščiausios lygos žaidėjai ir pokerio žiniasklaidininkai ir žaidimų organizatoriai. Kviečiame artimiau susipažinti su nominantais.
Pokerio šlovės galerija
Pokerio šlovės galerija / bluff.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Bobas Hooksas

Vyriausias šių metų nominantas, 86-erių sulaukęs amerikietis praeityje buvo vienas iš pokerio pradininkų drauge su kitomis žaidimo legendomis keliavęs po JAV beieškant žaidimų ir nuotykių. B.Hooksas savo karjerą pradėjo drauge su tokiomis legendomis kaip Doyle Brunsonas, „Amarilo Slimas“, Sailoras Robertsas. Visa šio pokerio profesionalo karjera truko daugiau nei šešiasdešimt metų, kuomet jis žaisdavo beveik kasdien, kol 2013-aisiais jis paskelbė, kad traukiasi į užtarnautą pensiją.

Mike'as Matusowas

Mike'ą „The Mouth“ Matusową žino, ar bent girdėję apie jį yra, bene visi pokerio bendruomenės nariai. 46-rių metų sulaukęs amerikietis savo trofėjų kolekcijoje saugo keturias WSOP apyrankes ir sumą viršijančią 9 milijonus dolerių. Įdomu ir tai, kad M.Matusowas kovoje dėl pasaulio pokerio čempiono vardo du kart pasiekė finalus. Tai vyko 2001 ir 2005 metais. Iš viso WSOP finaluose amerikietis lankėsi 11 kartų, tuo tarpu Pasaulio pokerio turo (WPT) ringe jis pasiekė 5 finalinius stalus. Daugelis M.Matusową mėgsta už jo įproti žaidžiant nelaikyti liežuvio už dantų ir kandžiomis pastabomis vesti savo varžovus iš proto ir pusiausvyros. 

Jackas McClellandas

Šiemet atšventęs 62-ąjį gimtadienį, J.McClellandas pokerio istorijoje užima išties garbingą vietą. Šis žmogus žaidimą stebėjo nuo tada, kai jį žaisdavo vos keletas profesionalų, iki tol kol dėl beribio Holdem iš proto išėjo visas pasaulis. Penkiasdešimt metų trunkančios savo karjeros metu amerikietis prisidėjo prie WSOP, WPT ir kitų festivalių organizavimo ir įgyvendinimo. Kurį laiką jis dirbo turnyrų direktoriumi, vėliau buvo paskirtas atsakingų už legendinį „Bellagio“ pokerio klubą. Šis žmogus pokerio turnyrus ir renginius organizavo ne tik Las Vegase bet ir Kipre, Londone, Vienoje ir kitose pasaulio šalyse. 

Danielis Negreanu

Pokerio šlovės galerijos taisyklėse yra punktas pažymintis, kad nominuoti galima tik asmenis sulaukusius bent 40-ties. Šiemet atšventęs jubiliejų tarp nominantų iškart atsidūrė ir sėkmingiausias visų laikų pokerio profesionalas D.Negreanu. „PokerStars Pro“ komandos ambasadoriaus pristatinėti jau seniai nebereikia. Beveik 30 milijonų laimėjimai vien gyvo pokerio turnyruose kalba patys už save. Daugelyje pasaulio pokerio reitingų šio žaidėjo pavardė puikuojasi pirmose vietose.

Huckleberry Seedas

1996-ųjų metų pasaulio pokerio čempionas savo kolekcijoje turi keturias auksines WSOP apyrankes. Bendrą jo laimėjimų sumą, iškovotą per daugiau nei du dešimtmečius trunkančią karjerą, sudaro 7,6 milijonai dolerių. Savo įgūdžius šis žaidėjas įrodė ne tik WSOP, bet ir kitų festivalių ringuose. Tarp jo titulų Nacionalinio pokerio dvikovų čempionato, RAZZ, Omaha ir kitų pokerio rūšių čempionatų laurų vainikai. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius