Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 31

Sekmadienį lietuvis „PokerStars“ kambario turnyre pelnė 38 tūkst. eurų

Paskutinėmis savaitėmis pokerio bendruomenės dėmesis buvo sukoncentruotas į Maltą, kur vyko Europos pokerio turo (EPT) festivalis. Tačiau Lietuvos pokerio profesionalai kaip įprasta kovojo ir internetinio pokerio varžybose. Didžiausią paskutinio laikotarpio prizą sekmadienį pelnė slapyvardžiu „litofcas11“ žaidžiantis tautietis.
Interneto pokeris
Interneto pokeris / wsj.com
Temos: 1 Pokeris

Velyvą sekmadienio vakarą „PokerStars“ kambaryje prasidėjusiame „The Bigger $162“ turnyre į kovą stojo 1664 žaidėjai, tarp kurių buvo ir dvi dešimtys Lietuvos internetinio pokerio meistrų. Tarp prizininkų pateko, bet minimaliais laimėjimais apsiribojo slapyvardžius „Sajanas171“ ir „jusc“ pasirinkę lietuviai, tačiau „litofcas11“ už visus kitus tautiečius atsiėmė su kaupu. Prie finalinio stalo kovojęs su tokiomis pokerio žvaigždėmis, kaip Vokietijos pokerio vunderkindas Ole „wizowizo“ Schemionas (krito 8 vietoje), mūsiškis buvo nesustbdomas ir nužengė iki pat galo nenugalėtas. Finalinėje dvikovoje palaužęs oponentą iš Didžiosios Britanijos „floppinhel“ lietuvis susižėrė pagrindinį 40 947 JAV dolerių prizą.

Paminėjimo vertas ir solidus laimėjimas, kurį dar praėjusį ketvirtadienį viename brangiausių „PokerStars“ savaitinių turnyrų „Thursday Thrill“ iškovojo lietuvis „Davydenko123“. 1050 dolerių įpirkos „Progressive Super-Knockout“ formato varžybose tarp 475 žaidėjų užėmęs 7 vietą jis laimėjo 7719 dolerių, o dar 7078 doleriai jam atiteko už nokautuotus oponentus, tad bendras laimėjimas išaugo iki beveik 15 tūkst. dolerių. Nors šis turnyras „PokerStars“ pasiūlą papildė palyginti neseniai, tačiau jame jau ne pirmąsyk sėkmingai pasirodo lietuviai. Prieš porą mėnesių kitas mūsiškis „UgniusV“ čia iškovojo sidabrą ir 67 tūkst. dolerių.

Tuo tarpu pokerio mėgėjai paskutinėmis savaitėmis kovojo mažų įpirkų turnyrų serijoje „MicroMillions“. Lietuvių pasiekimus šio internetinio pokerio festivalio varžybose apžvelgsime šią popietę.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius