-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 03 16

Sekmadienio „PokerStars“ turnyruose – solidūs lietuvių laimėjimai

Sekmadienio vakaras – internetinio pokerio profesionalų darbymetis. Būtent sekmadieniais „PokerStars“ kambaryje vyksta didžiausi turnyrai, kurių nepraleidžia ir geriausi Lietuvos pokerio meistrai. Šį sekmadienį itin gausias žaidėjų minias užtikrino „Sunday Million“ 9-asis gimtadienis, tačiau mūsiškiams geriausiai susiklostė „The Bigger $162“ varžybos, kur du lietuviai pelnė penkiaženklius prizus.
„Sunday Million“ turnyro akimirka
„Sunday Million“ turnyro akimirka / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Du Lietuvos pokerio profesionalai pasiekė „The Bigger $162“ turnyro finalą. Viso šiose varžybose dalyvavo 2641 žaidėjas ir du mūsiškiai pasiekė stipriausiųjų penketuką. „litofcas11“ finišavo penktas ir pelnė 17 629 dolerius. Likę keturi žaidėjai nutarė pasidalinti likusį banką ir tarp jų prasibrovusiam lietuviui „VIP.Playerr“ atiteko 35 752 dolerių prizas. Netrukus jis baigė pasirodymą 3 pozicijoje. Beje, šiame finale taip pat kovojo ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Liv Boeree. Ji baigė pasirodymą 6 vietoje ir susižėrė 13 667 dolerių laimėjimą.

Prestižiniame 109 dolerių įpirkos su atsipirkimais „Sunday Rebuy“ turnyre tarp 1 086 dalyvių solidžiai pasirodęs „Velni@Z“ finišavo 7-as ir laimėjo 10 286 dolerius.

Be abejonės, svarbiausias ne tik šio sekmadienio, bet ir šio mėnesio interneto turnyras buvo devintasis „Sunday Million“ gimtadienis, kuriame 215 dolerių įpirkas paklojo net 50 432 pokerio entuziastai. Toliausiai iš lietuvių nužengęs „bbd003“ užėmė 91 vietą. Jam atiteko 9 986 dolerių prizas. Keturženklius laimėjimus taip pat pelnė „Muriton“ (239 vieta ir 4 135 doleriai), „Saxonic“ (326 vieta ir 3 127 doleriai) bei „baneris“ (602 vieta ir 1 210 dolerių).

Apie didžiųjų „Sunday Million“ prizų dalybas skaitykite šią popietę, nes šiuo metu kova dar tęsiasi. Galutiniai finalininkų prizai priklausys nuo dalybų susitarimo, bet realu, jog turnyro nugalėtojas pelnys net apie milijoną dolerių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius