Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 20

Šį savaitgalį „TonyBet“ kambary karaliaus nokautų pokerio serija „Riot Weekend“

Atvirų kortų kiniško (OFC) ir tradicinio pokerio namai „TonyBet Poker“ pradeda naujuosius metus skambiai. Kiekvieną mėnesį pokerio entuziastų lauks specialios savaitgalinės pokerio turnyrų serijos, kiekviena kurių bus dedikuota specifinės pokerio rūšies turnyrams.
Riot Weekend / TonyBet.lt nuotr.
Riot Weekend / TonyBet.lt nuotr.

Ateinantį savaitgalį (sausio 21-22 dienomis) veiksmą atidarys „Super-Knockout“ formato turnyrų serija „Riot Weekend“. „TonyBet Poker“ stalus užvaldys vienas populiariausių turnyrinio pokerio formatų – „Super-Knockout“. Tai pokerio varžybos, kur laimi ne tik prizines vietas pasiekė žaidėjai, bet ir tie, kuriems gerai sekasi iš turnyro nokautuoti oponentus.

Jau rytoj prasidedančioje serijoje „TonyBet Poker“ savo žaidėjams pasiūlys virš 40 įvairiausių turnyrų, kurių garantuotuose priziniuose fonduose – apie 7 tūkstančius eurų. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį turnyrai startuos kas valandą, o vakarais – net kas pusvalandį.

„Riot Weekend“ serijoje sau priimtinų kovų ras įvairaus dydžio bankrolą turintys pokerio entuziastai. Turnyrų įpirkos prasidės nuo 1 euro, o svarbiausio sekmadieninio turnyro kaina – 100 eurų.

Ir šioje serijoje svarbiausia ne tik laimėti, bet ir gerai išspardyti užpakalius priešininkams – tam organizatoriai pakurs specialią „užpakalių spardytojų“ skaičiuoklę, kurioje bus galima stebėti kam geriausiai sekasi nokautuoti varžovus. Serijos pabaigoje dešimt sėkmingiausiai priešininkus iš varžybų šalinusių žaidėjų bus apdovanoti papildomais prizais.

Ruoškitės, susitinkam prie stalų jau šeštadienį ryte!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius