-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 15

Tarp „TonyBet“ naujojo sezono naujienų – ir unikalūs „Run It Twice“ turnyrai

Vienintelis Lietuvoje licencijuotas pokerio kambarys „TonyBet“ pradeda naują sezoną su krūva naujienų. Bene svarbiausia jų – unikalūs „Run It Twice“ turnyrai. Džiaugtis galės ir „Super KnockOut“ formato mėgėjai. Be to pokerio turnyrai pagaliau pasieks ir „TonyBet Poker“ mobilios aplikacijos vartotojus.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

Kiekvienas žaidėjas iki skausmo žino situaciją, kai kelių valandų užtikrintas žaidimas pokerio turnyre nubraukiamas vienos nesėkmės. Pavyzdžiui, jūs dideliame banke sustumiate viską su karaliais ir aiškiai pirmaujate prieš A♣6♦ laikantį oponentą, tačiau riveryje verčiasi tūzas ir visas ankstesnis darbas keliauja šuniui ant uodegos. Tokiomis akimirkomis ne vienas yra garsiai nusikeikęs ir sau pažadėjęs mesti pokerį. To daryti tikrai nereikia, nes „TonyBet“ laužo ledus ir pristato pasaulinėje pokerio rinkoje pirmuosius „Run It Twice“ turnyrus.

Gyvai populiarus „Run It Twice“ formatas nemažai daliai pokerio žaidėjų yra pažįstamas, tačiau iki šiol jis buvo taikomas išskirtinai tik grynųjų pinigų žaidimams. „Run It Twice“ taisyklės leidžia visus žetonus sustūmusiems žaidėjams likusias bendrąsias kortas versti dusyk. Bankas dalinamas pusiau ir kiekviena pusė atitenka vieno iš vertimų nugalėtojui. Tad jei visi žetonai stalo viduryje atsidūrė prieš flopą – visos penkios bendrosios kortos bus verčiamos dusyk, o jei sustūmimas įvyko po flopo – du kartus bus atverstos turno ir riverio kortos.

Šis unikalus formatas suteikia savotišką draudimą nuo pokerio variacijos sukuriamų nesėkmių ir apsaugo žaidėjus nuo būtinybės lemiamoje fazėje statyti turnyro gyvybę ant monetos metimo. „Run It Twice“ formate daugeliu atveju monetos metimai baigsis dalybomis ir abu žaidėjai pratęs kovą tokiomis pat sąlygomis kaip prieš šį susikirtimą.

„Kurdami savo produktą visada galvojame, kad žaidėjui būtų kuo įdomiau žaisti ir tai netaptų tiesiog mygtukų maigymu. Norime savo žaidėjams pasiūlyti dar geresnę pokerio žaidimo patirtį ir “Run It Twice„ koncepcija idealiai tam tinka“, – viziją pristatė „TonyBet“ atstovas Paulius Mikaliūnas.

Kasdieniai „Run It Twice“ turnyrai kambario pasiūloje turėtų atsirasti rugsėjo viduryje, o mėnesio pabaigoje „TonyBet“ žaidėjus pakvies į visiškai nemokamą „Run It Twice“ turnyrų seriją, kur bus išdalinta net 15 tūkstančių eurų.

Gerų naujienų sulaukė ir žaidėjai, mėgstantis pokerio kovas „pasiimti su savimi“, kur bebūtų. „TonyBet“ pokerio mobiliojoje aplikacijoje žaisti atvirų kortų kinišką pokerį ar grynųjų pinigų beribio Holdem bei banko limito Omahos žaidimus buvo galima jau seniai, bet nuo šiol per išmaniuosius įrenginius žaisti galės ir pokerio turnyrų mėgėjai. „TonyBet Mobile“ vartotojai galės išmėginti ir naujuosius „Run It Twice“ turnyrus. Mobiliosios aplikacijos žaidėjų lauks ir papildomi siurprizai.

Ir tai dar ne visos „TonyBet“ naujojo sezono naujovės.Šiandieninio dinamiško pokerio rinkoje itin daug žaidėjų simpatijų sulaukia ir „KnockOut“ tipo turnyrai. Atsižvelgdami į tai „TonyBet“ naują sezoną pristato kasdien vyksiančias „Super KnocOut“ formato varžybas, kur susigrąžinti įpirką ar net papildyti bankrolą šansų turi ir prizinių vietų nepasiekę žaidėjai. „Super KnockOut“ turnyrai „TonyBet“ kambaryje vyksta kasdien nuo rugsėjo 1-osios.

Be varžybų pasiūlos plėtimo „TonyBet“ rūpinasi ir žaidėjų komfortu, tad artimiausiu metu planuoja pristatyti naują, dar patogesnį pokerio sekcijos dizainą, kuris testavimo metu žaidėjų buvo įvertintas itin palankiai. „TonyBet“ pokeris nestovi vietoje – jis nuolat plečiasi ir tobulėja, padarydamas šį kambarį vienu inovatyviausių pasaulinėje pokerio rinkoje.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius