Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 03

„TonyBet galvų medžioklėje“ žaidėjai išsidalino dvigubą permoką ir premijas už žvaigždžių galvas

Sekmadienį „TonyBet“ pokerio kambaryje įvyko antrasis tik lietuviams skirtas nemokamas turnyras „Galvų Medžioklė II“, kurio priziniame fonde buvo 5000 eurų, o tris pramogų pasaulio įžymybes išmušusiems žaidėjams papildomai atiteko 250 eurų premijos.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

Į antrąjį „Galvų medžioklės“ turnyrą susirinko 648 Lietuvos pokerio entuziastai, kurie galėjo pagerinti savo šansus kovoje dėl 5000 eurų prizinio fondo atsipirkimais ir pasipildymu po 3 eurus. Visgi, žaidėjų įnašai nesudarė nė pusės prizinio fondo, tad antrątiek pridėjo organizatoriai.

Dar trys žaidėjai pelnė solidžius papildomus prizus. Pirmiausiai tautietis slapyvardžiu „DzeiTi“ pašalino iš kovos Joną „djjvani“ Nainį. Kiek vėliau „Skydreamer“ pasirūpino Oksanos „Pikul“ Pikul-Jasaitienės pasitraukimu, o paskutinis iš žvaigždžių krito Vaidotas „Whydotas“ Grincevičius, kurį nokautavo „ModestasG“. Visiems trims įžymybes išmušusiems žaidėjams atiteko po 250 eurų premiją.

Tuo tarpu 5000 eurų prizinį fondą išsidalino 126 pajėgiausi varžybų dalyviai. Net 8 žaidėjai pelnė bent triženklius laimėjimus, o didžiausią 1050 eurų prizą susižėrė „TaLismenas“, kuris finalinėje dvikovoje palaužė „Dusiux“ (663 eurai).

„TonyBet“ ir ateityje žada Lietuvos pokerio mylėtojus lepinti išskirtinėmis akcijomis. Jau šį sekmadienį kambaryje startuoja Atvirų kortų kiniško pokerio (OFC) serija „OFC Grand Prix“ ir jos pirmąją dieną OFC Pasaulio čempionato 4 vietos laimėtojas Tomas Kšenevičius pakvies stebėti jo žaidimą su komentarais tiesioginėje „Twitch“ transliacijoje.

Šiuo metu „TonyBet“ kambaryje taip pat vyksta kasdienės nemokamos atrankos į sekmadienio finalus, kuriuose kovojama dėl 350 eurų vertės vietų „TonyBet Pramogų banko apiplėšimo“ serijos pagrindiniame turnyre, kuris Vilniuje prasidės gegužės 12 dieną.

Dar daugiau pokerio naujienų kasdien galite rasti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius