Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 14

„TonyBet Poker“ suteikia išskirtinę galimybę 15min.lt skaitytojams sudalyvauti „Žvejo iššūkyje“

Didžiausio Lietuvoje gyvo pokerio turnyro „Žvejo iššūkis“ atrankos „TonyBet“ kambaryje tęsiasi ir dabar organizatoriai suteikia išskirtines galimybes į varžybas prasibrauti mūsų rubrikos skaitytojams.
Speciali "Žvejo iššūkis" atranka / tonybet.lt nuotr.
"Žvejo iššūkis" / tonybet.lt nuotr.

Gruodžio 15 d. vakare įvyks specialus turnyras išskirtinai 15min.lt pokerio rubrikos fanams, kuriame jie susikaus dėl vietos prie „Žvejo iššūkio“ stalų. Turnyre dalyvauti galės tik mūsų „Facebook“ paskyroje slaptažodį susiradę ir jį panaudoję pokerio entuziastai.

Rytoj 20:00 prasidėsianti virtuali kova yra atvira kiekvienam 21 metų sulaukusiam pokerio mylėtojui, turinčiam „TonyBet.lt“ sąskaitą ir žinančiam turnyro slaptažodį.

Anksti nesėkmes patyrę žaidėjai galės pasinaudoti 1 euro atsipirkimais, o vėliau ir ženkliai padidinti savo žetonų pilį pasipildymu. Rengėjai žada gan gilios struktūros kovą, kurios pabaigoje nugalėtojas bus apdovanotas 175 eurų įpirka į „Žvejo iššūkio“ pagrindinį turnyrą.

„TonyBet Poker“ programoje „Žvejo iššūkio ir 15min atranka“ pavadinto turnyro ieškokite pasirinkę „Special“ skyrių. Turnyro slaptažodį mūsų „Facebook“ paskyroje rasti galite jau dabar!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius