Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 08 29

Vanessa Selbst savo gerbėjus nudžiugino asmeniniu interneto portalu

Vos pasibaigus Europos pokerio turo (EPT) mūšiui Barselonoje pokerio profesionalai suskubo grįžti prie nebaigtų darbų. Ne išimtis ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Vanessa Selbst, kuri savo gerbėjams ir pasekėjams pristatė ilgai ruoštą interneto portalą.
Vanessa Selbst
Vanessa Selbst / pokerblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Sėkmingiausia pokerio dama vėl džiugina savo gerbėjus. Tiesa šį kartą ne solidžiais rezultatais prie pokerio stalo, o asmeniniu interneto portalu, kur jos gerbėjai galės ne tik sekti amerikietės karjeros vingius, bet ir turės nuolatinį, tiesioginį ryšį su savo ikona. „Tai projektas, ties kuriuo dirbome ilgai ir nuosekliai. Investavau į tai ne tik savo pinigus, bet ir asmeninį laiką ir viskas dėl to, kad mano karjerą stebintys pokerio mylėtojai turėtų galimybę geriau pažinti ir suprasti mane ir mano žaidimą“, – sakė V.Selbst. 

Apsilankę internetiniame portale vanessaselbstpoker.com rasite ne tik nuosekliai papasakotą amerikietės pokerio istoriją bei jos asmeninius tinklaraščius, bet ir daugybę kitokios, naudingos informacijos. Pavyzdžiui, kaip gauti privačių pokerio legendos pamokų.

Apsilankyti vardiniame „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždės portale turėtų kiekvienas, kuriam V.Selbst pavardė girdėta bent sykį. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius