Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 21

Video: SCOOP „Sunday Million“ finalo apžvalgoje – dviejų lietuvių pasirodymas

„PokerStars“ kambaryje tęsias pavasario internetinio pokerio čempionatas (SCOOP), kuriame viso bus išdalinta net apie 70 milijonų dolerių. Siūlome susipažinti su naujausiais lietuvių rezultatais, o taip pat žiūrėti video apžvalgą iš SCOOP-24-M „Sunday Million“ turnyro finalo, iki kurio prasibrovė ir du lietuviai.
SCOOP
SCOOP / pokerstarsblog.com nuotr.

Serija jau persirito per pusiaujį ir kol kas sėkmingiausius lietuvių pasirodymus stebėjome pirmadienį vakare, kai vyko ir „Sunday Million“ turnyro finalas, o lietuvis „Kicionas“ iškovojo SCOOP čempiono titulą.

Vakar vakare realius šansus pakovoti dėl SCOOP finalų turėjo du lietuviai. SCOOP-30-H 1050 dolerių įpirkos „Super Tuesday“ turnyro antroje dienoje kovojo „bebaimis777“. Iš 1643 dalyvių likus maždaug pusšimčiui žaidėjų mūsiškis ilgą laiką žengė lyderių dešimtuke. Deja, finišas nesusiklostė ir lietuvis suklupo 22 pozicijoje, kuri jam garantavo 6572 dolerių prizą. Paraleliai vykusiame SCOOP-30-L 11 dolerių įpirkos kovos lemtingame etape itin giliai žengė ir tik prieš pat finalą žaidimą baigė lietuvis „Belekaaaaaas“. Tarp 18 192 žaidėjų užimta 11 vieta jam atnešė 682 dolerių laimėjimą.

SCOOP festivalis finišuos ateinantį pirmadienį, o baigiamieji ir tuo pat metu didžiausi SCOOP turnyrai prasidės sekmadienio vakare. Viliamės, kad Lietuvos pokerio meistrams dar pavyks priminti apie save, o kol kas kviečiame žiūrėti  SCOOP-24-M „Sunday Million“ finalinio stalo video apžvalgą, kur kovojo ir du bendravardžiai lietuviai: 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius