Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 04 07

„W Series“ kovose mažiausiai trys lietuviai pelnė penkiaženklius apdovanojimus

Šiomis dienomis „Winamax“ pokerio kambaryje vyksta virtualaus pokerio festivalio „W Series“ mūšiai. Šių kovų nepraleidžia ir Lietuvos pokerio bendruomenė. Mažiausiai trys mūsiškiai šventės metu pinigines papildė penkiaženklėmis sumomis. 
Interneto pokeris
Interneto pokeris / PokerStars.net nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Pirmasis mūsiškis solidų prizą „W Series“ ringe pelnė vos šventei prasidėjus. Jau septintuoju numeriu pažymėtoje festivalio kovoje sidabro medalį iškovojo „Gedis92“. Įveikęs 4 695 oponentus ir suklupęs antroje vietoje tautietis buvo apdovanotas 16 160 dolerių prizu. Dar įspūdingesniu šį prizą paverčia faktas, kad įpirką į turnyrą tekainavo 19 dolerių.

Dvidešimtame „W Series“ turnyre solidžiai pasirodė „M1kas“. Tarp 1 207 žaidėjų sumokėjusių 96 dolerių įpirkas į šį mūšį, mūsiškis iškovojo ketvirtąją vietą ir pelnė 10 739 dolerius.

Dvidešimt septintame festivalio turnyre 10 dolerių įpirkas sumokėjo 5 460 kovotojų, o šio mūšio finale stebėjome net du lietuvius. „A.Cekuolis“ finišą kirto aštuntas ir pelnė 2 432 dolerius, o kitas lietuvis, slapyvardžiu „HarisPoteris“, nukeliavo iki trečiosios vietos ir susižėrė 11 542 dolerių prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius