-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 09

WPT Kipro etape lietuvių kelionė baigėsi prieš pradedant dalinti prizus

Kipre tęsiasi Pasaulio pokerio turo (WPT) pagrindinio turnyro mūšis, tačiau Lietuvos vėliavos šiame lauke nebeplevėsuoja. Trečioje kovos dienoje, prieš pat pinigų burbulo sprogimą, paskutinieji lietuviai buvo priversti trauktis iš kovos tuščiomis rankomis.
Tomas Jozonis
Tomas Jozonis / wpt nuotr.

Mantas Bagočius ir Tomas Jozonis trečiąją WPT Kipro etapo pagrindinio turnyro dieną pasiekė drauge su 77-iais varžovais. Pagrindinis mūsiškių tikslas čia buvo išgyventi iki pinigų burbulo sprogimo, kuomet 45 žaidėjai užsitikrins bent minimalius apdovanojimus. Tačiau šį kartą mūsiškių planams 4 400 dolerių įpirkos mūšyje nebuvo lemta išsipildyti. Abu tautiečiai suklupo dar prieš pradedant dalintis prizus ir namo iš šių varžybų patraukė tuščiomis. 

Tarp ketvirtąją kovos dieną pasiekusių pokerio meistrų ir toliau užtikrintai pirmauja Europos pokerio turo (EPT) čempionas Antonio Buonanno. Italo sąskaitoje 1 175 000 žetonų, o jo artimiausias varžovas, turkas Serdaras Saglamas, nešasi 800 tūkstančių apvaliųjų. Iš viso 39 turnyro dalyviai tęs kelionę WPT čempiono titulo ir 325 400 dolerių prizo link. Tarp jų jau minėti pirmūnai, pokerio žvaigždės Toby Lewisas (617 000 žetonų) ir Dmitrijus Gromovas bei kiti žaidėjai. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius