Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 06 18

WSOP apyrankę pelnęs Aleksejus Bilokuras: Įtariu, kad žaidžiant akiniai – ne svarbiausia

Pirmąją šių metų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinę apyrankę Rusijos pokerio bendruomenei iškovojo Aleksejus Bilokuras. Kolegos iš „PokerStarsBlog RU“ pakalbino pokerio profesionalą ir išsiaiškino, kas padėjo jam laimėti tuo metu, kai pasiekus lemtingą dvikovą, A.Bilokuras smarkiai atsilikinėjo nuo varžovo. Išgirsti visą istoriją iš pirmų lūpų kviečiame ir mūsų rubrikos skaitytojus.
Aleksejus Bilokuras
Aleksejus Bilokuras / Joe Girono nuotr.

– Sveikiname jus su pergale WSOP ir pirmąją auksine apyranke. Kokie įspūdžiai tapus pirmuoju 2014 metų laimėtoju iš Rusijos?

– Dėkoju. Jausmas tikrai puikus. Galų gale man pavyko įgyvendinti seną svajone, iki šiol negaliu tuo patikėti. 

– Ar pasiekus finalą turėjote pergalės nuojautą?

Žaisdamas bet kurį turnyrą išsikeliu sau tikslus. Visų pirma išgyventi iki pinigų burbulo sprogimo. jeigu tai pavyksta taikausi į finalą. Jeigu pasiekiu ir to lieka vienintelis tikslas – pergalė.

– Kovos, kurioje triumfavote, finalas tikrai nebuvo lengvas. Kuris oponentas vertėnerimauti labiausiai?

– Sėsdamas prie finalinio stalo visuomet esu pasiruošęs ilgai, varginančiai kovai. Šiame finale nebuvo kitaip. Stiprus oponentai tikrai privertė paprakaituoti. Nepalankiai man iškrito ir burtai. Poziciją prieš mane turėjo stipriausi finalo žaidėjai. Kovojant buvo tikrai labai sudėtingų situacijų, tačiau man pavyko priimti teisingus sprendimus.

VIDEO: Aleksejaus Bilokuro apdovanojimo ceremonija:

– Kaip jautėtės, kuomet pasiekus finalinę akistatą, jūsų žetonų krūvelė buvo devynis kartus mažesnė už oponento?

– Dvikovos pradžioje iš tiesų smarkiai atsilikinėjau. Pagelbėjo tai, kad oponentas jautėsi saugiai. Jam jau atrodė, kad jis laimėjo. Man beliko maksimaliai susikaupti ir sugniuždyti tokią jo viltį pasirinkus tinkamą strategiją.

– Šiek tiek papasakokite apie Las Vegasą. Kaip linksminasi pokerio žaidėjai laisvu nuo WSOP metu? Ar pavyko apsilankyti išskirtinėse šio miesto vietose?

– Kol kas visą savo laiką Las Vegase skiriu žaidimui. Artimiausiu metu planuoju pasiimti keletą laisvadienių. Turiu planų, kur norėčiau apsilankyti, tačiau kol kas įspūdžiais pasidalinti negaliu.

wsop.com nuotr./Aleksejus Bilokuras su apyranke
wsop.com nuotr./Aleksejus Bilokuras su apyranke

– Anksčiau pokerio kovose dėvėdavote baltus akinius. Teigėte, kad tai jūsų sėkmės talismanas, tačiau WSOP žaidėte su kitais akiniais. Ar naujasis aksesuaras taps nauju talismanu?

– Iš tikro į WSOP ringą žengiau su naujais akiniais. Su jais jaučiuosi komfortabiliai. Tačiau turiu įtarimą, kad žaidžiant akiniai nėra svarbiausia.

– Visai neseniai baigėsi dešimtasis Europos pokerio turo (EPT) sezonas, ar pavyko pailsėti prieš WSOP startą?

– Po didžiojo EPT finalo leidau sau patinginiauti ir pailsėti. Susikaupiau. Pervertinau savo žaidimą ir pasisėmiau jėgų naujoms kovoms. Kurį laiką su šeima praleidau užmiestyje. Taigi, galima sakyti, kad turėjau šiokias tokias atostogas prieš WSOP. Panašu, kad serijai pasiruošiau tinkamai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius