Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 20

150 pokerio mylėtojų, dalyvavusių Rusijos pokerio turo mūšyje Kijeve, pateko į spąstus

Ukrainos sostinėje šiomis dienomis turėjo įvykti jubiliejinis Rusijos pokerio turo (RPT) etapas. Dar vasario 16-ąją, dieną prieš startuojant RPT kovoms, šventės organizatoriai džiaugėsi aprimusia situacija Maidane. Tačiau ramybė nesitęsė ilgai ir apie pusantro šimto turo žaidėjų šiuo metu yra užstrigę lošimų namų, kuriuose ir vyko RPT pagrindinis turnyras, patalpose.
Ukraina
Ukraina / wikipedija.org nuotr.

„Mieli draugai, skubame pranešti, kad daugelis viešbučių, esančių netoli vietos, kur vyks RPT, įskaitant ir paties pokerio klubo "Kreščatik" apartamentus, jau nebeturi laisvų kambarių. Tai lėmė didelis pokerio mylėtojų iš užsienio susidomėjimas RPT jubiliejiniu renginiu. Tačiau tie, kurie nepasirūpino gyvenamąją vieta iš anksto, neturėtu išsigąst - vos už poros kvartalų nuo minėtų lošimų namų jų laukia aukščiausios klasės viešbučiai.

Puikios naujienos ir politiniame Ukrainos fronte. Euromaidano aktyvistai ir vietiniai politikai pradėjo tarpusavio derybas ir situacija, kuri pastarosiomis savaitėmis Kijeve buvo itin karšta, rimsta. Gatvėse ardomos barikados, protestuotojai apleidžia užimtus valstybinių įstaigų pastatus. Panašu, kad blaivus protas dar sykį nugalėjo“, – tokį pranešimą, dar vasario 16 dieną išplatino oficialaus RPT tinklapio administratoriai.

Tuo tarpu šiandien situacija smarkiai kitokia.

„Draugai, vakar buvo pati sunkiausia ir juodžiausia diena RPT istorijoje. Niekas iš mūsų negalėjo nė įsivaizduoti, kad įvykiai klostysi tokia linkme ir nebuvo tam pasiruošęs. Kijevo centre vyksta baisiausia, kas gali vykti – žūsta žmonės. Dabar pagrindinis mūsų tikslas pasirūpinti RPT svečių ir aptarnaujančio personalo, kurie šiuo metu užstrigę „Kreščatik“ pokerio klubo patalpose, saugumu. Visi įvažiavimai ir įėjimai į „Kreščatik“ užbarikaduoti. Viešbučio svečiai evakuoti. Kijevo centre nebėra saugu. Tiems, kurie į Ukrainą atvyko tam, kad prisidėtų prie RPT šventės, siūlome nedelsiant palikti šalį. Mes nuoširdžiai gailimės, kad mūsų svečiams tenka tai išgyventi. Pirmoji vasario pusė Kijeve buvo ganėtinai rami, tad nusprendėme rengti jubiliejinį RPT turą. Kaip smarkiai klydome matome tik dabar“, – vasario 19 dieną tame pat interneto tinklapyje paskelbė RPT atstovai.

Pasak RPT turnyrų direktoriaus Olego Udovenkos, „Kreščatik“ pokerio klube užstrigo per 150 pokerio mylėtojų.

„Esame labai prastoje situacijoje, ne vien dėl nutrūkusio turnyro, bet ir dėl visos šalies. Savaime aišku, nuotaikos čia ne pačios geriausios. Užblokavome visas duris, šiuo metu niekas negali patekti nei į „Kreščatik“ vidų, nei iš išeiti iš čia. Džiaugiamės dėl to, kad bent jau turime pakankamai vandens atsargų. Jaučiamės lyg už kazino durų vyktų karas. Kartais dingsta elektra, girdėti šūviai ir sprogimai“, – teigė O.Udovenka.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius