Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 25

Andrius Bielskis penktą kartą šių metų WSOP turnyruose pasiekė prizines vietas

Lietuvos internetinio pokerio rekordininkas Andrius Bielskis taip pat pasiekė dar vieną išskirtinį rezultatą prie gyvo pokerio stalų. Las Vegase vykstančioje Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) šiemet lietuvis pasiekę jau penkių turnyrų prizines vietas. Anksčiau per vieną WSOP festivalį tai padaręs yra tik dabar karjerą jau baigęs Antanas Guoga.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.

Prieš dvejus metus Andrius Bielskis didžiausio lietuvio laimėjimo internete kartelę iškėlė į neregėtas aukštumas kai triumfavo „PokerStars“ turnyrų flagmano „Sunday Million“ 7-ojo jubiliejaus turnyre ir susižėrė 848 tūkst. dolerių. Vėliau pokerio profesionalo kelią pasirinkęs vyras šiemet demonstruoja solidžius rezultatus WSOP turnyruose.

Vakar sužaista WSOP 2500 dolerių įpirkos beribio Holdem turnyro Nr.57 antroji diena. Iš 1244 turnyro dalyvių jos pradžioje buvo likę 327 ir tarp jų žengė du mūsiškiai. Aleksandras Rusinovas antrą etapą pradėjo su 66 400 žetonų, o A. Bielskis – su 32 tūkstančiais turnyro valiutos. Visgi, A. Rusinovas suklupo dar iki prizų dalybų – dar už antro šimtuko ribų. Tuo tarpu A. Bielskis sugebėjo atsitiesti ir sėkmingai prasibrovė tarp 144 prizininkų. Sprogus burbului lietuvis turėjo solidų maždaug 50 privalomųjų statymų žetonų kiekį. Deja, vėliau mūsiškis pakliuvo į nesėkmių ruožą, dideliame banke su karalių pora neatsilaikė prieš A7 ir baigė pasirodymą 97 vietoje, kuri jam atnešė 5292 dolerių prizą. Plačiau apie kitus šio turnyro įvykius skaitykite WSOP apžvalgoje šią popietę.

Tai jau penktas šių metų WSOP turnyras, kuriame A. Bielskis pateko tarp prizininkų. 2006-aisiais penkių WSOP turnyrų prizus pelnė pasaulinės pokerio žvaigždės statusą turėjęs, bet pokerio profesionalo karjerą jau senokai baigęs Antanas Guoga ir iki šiol tai buvo geriausias lietuvio rezultatas. Tad A. Bielskis dabar turi puikų šansą šį rezultatą pagerinti. Beje, primename, kad lietuvis prieš porą savaičių kovojo ir vieno WSOP turnyrų finale, kur susižėrė šešiaženklį prizą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius