Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2014 03 06

Atšauktas Nacionalinis pokerio dvikovų čempionatas

Nacionalinis pokerio dvikovų čempionatas (NHUPC) nuo pat 2005-ųjų kasmet vykdavo JAV ir nuo tada spėjo tapti vienu mėgiamiausių tarptautinės pokerio bendruomenės renginių. Tačiau šiemet čempionato gerbėjus pasiekė liūdnos žinios – 2014-ais NHUPC nebus surengtas.
Nacionalinio pokerio dvikovų čempionato akimirka / nhupc.com nuotr.
Nacionalinio pokerio dvikovų čempionato akimirka / nhupc.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris
Nuo pirmojo NHUPC mūšio 2005 metais į renginio čempionų sąrašą savo vardus įtraukė tokios pokerio žvaigždės, kaip Philas Hellmuithas, Mike Matusowas, Huckas Seedas, Erikas Seidelis, Annie Duke ir kiti žaidimo meistrai. Tačiau 2014 metais NHUPC nebus rengiamas. Renginio organizatoriai, kol kas nekomentuoja savo sprendimo nerengti kovos.

„Tikimės, kad NHUPC laukia šviesi ateitis ir pertrauka, kurią nusprendė padaryti organizatoriai, išeis tik į gerą“, – sakė vienas NHUPC čempionų Chrisas Fergusonas. Tuo tarpu pokerio bendruomenė rauko nosis. Ne viename interneto forume sprendimas nerengti NHUPC aršiai kritikuojamas. Internautai piktinasi ir dėl to, kad šio renginio video transliacijos prie TV ekranų sutraukdavo vieną didžiausių auditorijų iš visų pokerio TV šou.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius