Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 07

„Aussie Millions“ pagrindinis turnyras artėja prie finišo tiesiosios

Trečiąją „Aussie Millions“ pagrindinio turnyro dieną Melburne į veikė 36 žaidėjai. Visi jie 10 600 Australijos dolerių įpirkas jau pavertė bent 30 tūkst. dolerių prizais. Tuo tarpu būsimojo laimėtojo laukia 1,6 mln. dolerių apdovanojimas.
Jonathanas Duhamelis
Jonathanas Duhamelis
Temos: 2 Pokeris Australija

„PokerStars Pro“ rinktinės nariai Jonathanas Duhamelis, Jasonas Mercieris ir Raymondas Wu išgyveno trečią „Aussie Millions“ pagrindinio turnyro etapą ir užsitikrino vietas ketvirtoje renginio dienoje.

Žvaigždžių sąskaitose atitinkamai yra 935 tūkst., 399 tūkst. ir 339 tūkst. turnyro valiutos. Iš lyderių gretų nesitraukia ir vietą čia ankstesniuose etapuose radęs pokerio didmeistris Sorelis Mizzi (1 099 000 žetonų), ir JAV pokerio žvaigždė Scottas Seiveris (1 133 000 žetonų). Žetonų lyderio poziciją trečioje dienoje užsiėmė iki šiol mažai žinomas australas Salvatore Fazzino. Pirmūno kapitalą sudaro 1,54 mln. apvaliųjų.

Kaip jau minėjome, visi trečią dieną pasiekę žaidėjai užsitikrino bent 30 tūkst. dolerių prizus. Tačiau, kaip įprasta, ištvermingiausieji dairosi į finalinį renginio stalą. Šešetas stipriausių, kilsiantys į kovą finale, užsitikrins bent 250 tūkst. dolerių prizus, o būsimojo laimėtojo laukia 1,6 mln. dolerių prizas. Primename, kad iš viso turnyre šį kartą dalyvavo 657 pokerio mylėtojai iš viso pasaulio, tarp kurių buvo ir lietuvis Dominykas Karmazinas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius