-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05

Besibaigiant „Eureka“ pokerio turui Rozvadove Aivaras Bardauskas sužibėjo šalutiniame turnyre

​Į paskutinį „Eureka“ pokerio turo Rozvadovo etapo traukinį Čekijoje spėjo įšokti Aivaras Bardauskas. Tautietis puikų pasirodymą surengė paskutiniame festivalio turnyre, kur finišavo antras ir pelnė solidų apdovanojimą.
Aivaras Bradauskas
Aivaras Bradauskas / pokernews.lt nuotr.
Temos: 2 Čekija Pokeris

Anksčiau jau rašėme, kad „Eureka“ pokerio turo Rozvadovo etapo pagrindiniame turnyre lietuviams sužibėti nepavyko. Kiek vėliau dalinomės naujienomis apie šaunų Kamilės Šupinytės pasirodymą „Eureka Mini“ turnyre. Paskutinės naujienos iš Rozvadovo taip pat džiugios – A.Bardauskui pavyko sužibėti paskutiniame šventės turnyre.

Paskutine proga pakovoti dėl „Eureka“ trofėjų pasinaudojo 68 žaidėjai, nepagailėję 550 eurų įpirkai į baigiamąjį „Eureka“ Rozvadovo etapo mūšį. Tarp jų startavo ir lietuvis A.Bardauskas, kuris sėkmingai žaidė visas 13 kovos valandų ir nusitiesė kelią iki pat lemtingos akistatos. Čia mūsiškiui nepavyko pasipriešinti žaidėjui iš Čekijos – A.Bardauskas finišavo antroje pozicijoje, už ką jam atiteko 7 tūkstančių eurų prizas.

Tokiomis džiugiomis žiniomis užsibaigė „Eureka“ Rozvadovo etapas, kitas lietuvio pamėgto turo etapas vėl vyks Čekijoje. Šį kartą turo organizatorius „PokerStars.net“ žaidėjus kvies į Prahą., kur taip pat tikimės išvysti šaunią mūsiškių kompaniją.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius