Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 02

Dar vienas lietuvis pelnė Prancūziškojo SCOOP titulą ir prizą, viršijantį 80 tūkst. litų

Kambaryje „PokerStars.fr“ tęsiasi Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) mūšiai. Nors šiame „PokerStars“ padalinyje dažniau sutiksite Prancūzijos pokerio bendruomenės atstovus, vis tik išbandyti savo jėgas čia nevengia ir lietuviai. Jau antras mūsiškis festivalyje iškovojo SCOOP trofėjų. Šį kartą pergalė buvo įvertinta prizu viršijančių 80 tūkst. litų.
SCOOP
SCOOP / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Antradienį skelbėme, kad du lietuviai pasidalino „PokerStars.fr“ kambaryje vykusio SCOOP turnyro prizinį fondą, pasiekę lemtingą akistatą. Tą sykį „selinantisLT“, pelnęs čempiono titulą, susižėrė virš 45 tūkst. eurų, o antroje vietoje finišavęs „LocoLituano“ apdovanotas daugiau nei 36 tūkst. eurų. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Praėjusią naktį lietuvaičiai vėl nesnaudė ir aktyviai kibo į prancūziškojo SCOOP kovas. Sėkmingiausią pasirodymą šį kartą surengė tautietis slapyvardžiu „RobYouEasy“.

Ketvirtu numeriu pažymėtame SCOOP turnyre, kur pokerio entuziastai išbandė jėgas 100 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre su vienu atsipirkimu ir žetonų papildymu, užsiregistravo 890 žaidėjų. Nė vienas jų neprilygo mūsiškiui, kuris iš pradžių sudalyvavo trijų žaidėjų prizinio fondo dalybose, o kiek vėliau savo laimėjimą padidino ir papildomu prizu dalybų metu paliktu čempionui. Bendroje sumoje „RobYouEasy“ sąskaitą papildė 23 957 eurai.

SCOOP „PokerStars.fr“ kambaryje tik prasideda, o du trofėjiniai čempionato laikrodžiai – jau mūsiškių rankose. Nekantriai laukiame kitų sėkmingų tautiečių pasirodymų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius