Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 30

EPT Barselonoje Neymaras surengs atvirą labdaringą turnyrą

Nenumaldomai artėja Europos pokerio turo (EPT) 12-ojo sezono startas, kuris įprastai įvyks saulėtoje Barselonoje. Jo starte futbolo megažvaigždė ir „PokerStars SportStars“ komandos narys Neymaras visus pokerio mėgėjus pakvies sudalyvauti labdaringame turnyre.
Neymaras
Neymaras / PokerStars.net nuotr.

Jau pirmąją EPT Barselonos festivalio dieną, Rugpjūčio 18 d., Neymaras kartu su EPT organizatoriais visus norinčius pakvies sudalyvauti 150 eurų įpirkos labdaringame turnyre, kuriame surinktos lėšos bus skirtos Neymaro projektų institutui – organizacijai, kuri siekia užtikrinti skurdžiai augančių vaikų išsilavinimą. Šiame turnyre žaisti ketina ir pati Brazilijos rinktinės ir FC „Barcelona“ klubo žvaigždė.

EPT Barselonos festivalyje įprastai dalyvauja ir Neymaro klubo draugas Gerard'as Pique, kuris taip pat neslepia savo aistros pokeriui ir yra patekęs tarp 10 tūkst. eurų „High Roller“ turnyro prizininkų. Festivalyje taip pat kovos viso pasaulio pokerio žvaigždės bei gausus būrys žaidimo meistrų iš Lietuvos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius