Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 28

EPT Prahos etape vietas jau užsitikrino penki Lietuvos pokerio žaidėjai

Europos pokerio turas (EPT) vėl kviečia žaidėjus varžytis dėl taurių ir titulų. Jau gruodžio 7-ąją didysis festivalis trumpam apsistos Prahoje, kur per dešimt šventės dienų bus sužaista daugiau nei 50 pokerio turnyrų. Šioje šventėje stebėsime ir lietuvių pasirodymus. Tiesiogines vaizdo transliacijas iš Prahos kviesime žiūrėti ir mūsų rubrikos eteryje.
EPT trofėjus laukia dalyvių Prahoje
EPT trofėjus laukia dalyvių Prahoje

Pokerio mylėtojai iš viso pasaulio ruošiasi EPT Prahos etapo mūšiams. Gruodžio 7-17 dienomis Čekijos sostinėje bus išties karšta, nes čia vyks ne tik EPT, bet ir mažojo festivalio brolio „Eureka“ pokerio turo kovos. Iš viso per dešimt šventės dienų čia bus sužaisti net 59 įvairių pokerio rūšių ir įpirkų turnyrai. Festivalio svečiai pasiruošę pakovoti dėl taurių, titulų ir solidžių prizų galės rintis jiems priimtiną turnyrų formatą ir įpirkas, kurios Prahoje svyruos nuo 120 iki 10 300 eurų.

Lagaminus kelionei į Čekija kraunasi ir Lietuvos pokerio meistrai. „PokerStars“ kambario kvalifikaciniuose turnyruose, kelialapį į EPT pagrindinio turnyro mūšį jau užsigarantavo virtualaus pokerio didmeistris „LaurisL91“. Kol kas tai vienintelis lietuvis kurį tikrai matysime 5 300 eurų įpirkos kovos dėl EPT čempiono titulo ringe.

Tačiau mūsiškiai neaplenkia ir „Eureka“ pagrindinio turnyro kvalifikacinių kovų. Jose bilietus į Prahą ir vietas prie 1 100 eurų įpirkos turnyro stalų užsitikrino„NOTmole1“, „Sajanas171“, „ZukeT“ir „Pofiux“ slapyvardžiais „PokerStars“ kambaryje pasivadinę tautiečiai.

Festivalio metu šventės organizatoriai pokerio aistruolius vėl lepins tiesioginėmis transliacijomis iš svarbiausių mūšių. Lietuviškai šias transliacijas komentuos nuolatiniai EPT balsai Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas. Transliacijų tvarkaraščio jau ateinančią savaitę ieškokite mūsų rubrikoje. 

Prisimenant praėjusio EPT sezono Prahos etapą, reikia paminėti, kad Čekijoje tą kartą prizus pasiekė vienintelis mūsiškis. Liutauras Armanavičius 2013-ųjų rugsėji finišavo 58-as ir pelnė 13 200 eurų. Ar pavyks mūsiškiams šiemet pranokti šį rezultatą, paaiškės jau gruodžio 7-17 dienomis. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius