Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 21

„Full Tilt Poker.net Pro Battle“ 4-ame epizode dėl patekimo į finalą kovoja Maksas Lykovas

Jūsų dėmesiui – jau ketvirtasis naujo TV šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ epizodas. Ketvirtadienį pristatytoje trečioje laidoje debiutavo ir pirmasis iš keturių šou dalyvaujančių lietuvių, Šarūnas Matulevičius. Deja, mūsiškiui žaidimas nesusiklostė ir jis pirmasis pasitraukė iš kovos. Tuo tarpu likę penki jo oponentai tęsia kovą dėl vienintelio kelialapio į finalą.
„Full Tilt Poker.net Pro Battle“ akimirka
„Full Tilt Poker.net Pro Battle“ akimirka su Maksimu Lykovu (kairėje) / youtube.com/Full Tilt Poker stopkadras
Temos: 1 Pokeris

Praėjusią savaitę publikuotuose pirmuose dviejuose epizoduose stebėjome, kaip paaiškėjo pirmasis šou finalininkas. Juo tapo Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Aleksejus Rybinas. Dabar antroje pirmojo raundo kovos dalyje sužinosime ir antrąjį finalininką.

Juo tapti pretenduoja Europos pokerio turo (EPT) bei Pasaulio pokerio serijos (WSOP) čempiono titulus savo sąskaitoje turintis „PokerStars Pro“ komandos atstovas Maksimas Lykovas. Taip pat – jo tautietis daugkartinis WSOP finalininkas Sergejus Rybačenko.

Vilčių neprarado ir du baltarusiai – WPT vicečempionas Vasilijus Firsovas bei interneto atrankoje vietą šou užsitikrinęs Andrejus Strelcovas. Paskutinę vietą prie stalo užima Ukrainos pokerio veteranas ir EPT vicečempionas Aleksandras Dovženko.

VIDEO: Ketvirtasis „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ epizodas

Primename, kad tik vienam jų pirmojo raundo kovoje pavyks nusigauti iki šešiaviečio finalo, o ten paaiškės būsimasis čempionas, kuris dvikovoje susidurs su pačiu G.Hansenu. Atsižvelgiant į tai, galima spėti, kad kova pokerio šou ringe bus bekompromisė.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius