Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 02 21

Grynųjų pinigų žaidimų festivalis Londone sulaukė šimtų pokerio mylėtojų dėmesio

Vasario 15-19 dienomis Londone vyko grynųjų pinigų pokerio žaidimų festivalis, kuriame jėgas išbandė šimtai pokerio mėgėjų ir meistrų iš viso pasaulio. „Aspers“ lošimų namus Didžiosios Britanijos sostinėje užplūdę žaidėjai varžėsi prie įvairių įpirkų ir pokerio žaidimų stalų.
Pokerio žetonai
Pokerio žetonai / PokerStars.net nuotr.

Nenuostabu, kad greitai populiarėjantis grynųjų pinigų pokerio žaidimų festivalis, pirmą karta surengtas praėjusių metų lapkritį, žaidėjams siūlo vis daugiau veiksmo. Londone šių žaidimų aistruoliai galėjo rinktis iš plataus žaidimų asortimento: nuo populiariausių Holdem ir Omaha pokerio žaidimų iki mišrių 8 žaidimų stalų. Festivalio zenite, trečią ir ketvirtą šventės dienomis, vienu metu žaidimai vyko net prie 23 stalų, tai reiškia, kad vienu metu šiame ringe varžėsi apie 200 žaidėjų.

Sėkmingiausiu serijos žaidėju buvo paskelbtas britas Davidas Clarksonas. Daugkartinis Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) prizininkas, kurio karjeros laimėjimai pokerio turnyruose siekia 106 tūkstančius dolerių, sėkmingus pasirodymus festivalio ringe rengė nuo pat pirmosios dienos. Tiesa, tikslios sumos, kurią šventės metu laimėjo pirmūnas, festivalio organizatoriai neskelbia, o pats D. Clarksonas žurnalistams atskleidė tik didžiausio banko, kuriame jis dalyvavo maratono metu vertę. Paaiškėjo, kad didžiausia suma, kurią jam pavyko uždirbti vieno padalino metu kiek viršijo 4 000 svarų sterlingų.

Šiemet planuojama surengti bent 10 tokių festivalių visoje Europoje ir už jo ribų, o artimiausias jų jau kovo 8 dieną prasidės Slovėnijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius