Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 19

„Juodojo penktadienio“ atomazga: JAV pokerio žaidėjai atgaus savo pinigus

„Juodojo penktadienio“ istorija pasiekė pabaigą. „Full Tilt Poker“ ir „The Garden City Group“ (GCG), kompanijos atsakingos už įšaldytų šio kambario žaidėjų lėšų gražinimą, paskelbė tikslią datą, kuomet JAV pokerio bendruomenė atgaus savo pinigus. 2013 metų rugsėjis į pokerio istoriją įeis, kaip išskirtinis mėnuo internetinio pokerio mylėtojams.
Gusas Hansenas
JAV pokerio žaidėjai atgaus savo pinigus / blog.cakepoker.eu

Oficialiame pranešime, kurį prieš kelias dienas išplatino „Full Tilt Poker“ ir GCG, sakoma, kad „rugsėjo 16 dieną, visi buvę kambario žaidėjai gaus elektroninius laiškus su instrukcijomis ką daryti, kad jų pinigai būtų gražinti savininkams“. Jeigu kažkurie iš žaidėjų negaus elektroninių laiškų, visą reikiamą informaciją jie galės rasti specialiai tam sukurtame interneto puslapyje. 

Be to, „Full Tilt Poker“ ir GCG įsipareigoja, kad jeigu žaidėjai teisingai užpildys paraiškas dėl lėšų atgavimo, jų pinigai į nurodytas sąskaitas bus pervesti ne vėliau kaip per du mėnesius, tai yra iki 2013-ų metų lapkričio 15 dienos. 

Tokios naujienos labai nudžiugino JAV gyvenančius pokerio entuziastus, kurie su nekantrumu šio įvykio laukė ilgiau nei metus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius