Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 21

„Kings of Tallinn“ finale šiandien kovos trys lietuviai

Vakar Estijoje vykstančiame „Kings of Tallinn“ pokerio festivalyje priartėjo atomazga. Pagrindiniame turnyre paaiškėjo devyni finalininkai, tarp kurių – Artūras Jacikas, Vytautas Špakauskas ir Justas Semaška.
Pokerio festivalio "Kings of Tallinn" akimirka
Pokerio festivalio "Kings of Tallinn" akimirka / PokerNews.ee
Temos: 1 Lietuviai

Viso 140 žaidėjų užsiregistravo į 1100 eurų įpirkos „Kings of Tallinn“ pagrindinį turnyrą. Vakar  eurų įpirkos „Kings of Tallinn“ pagrindinį turnyrą. Vakar 32 pajėgiausi dalyviai kovėsi trečioje dienoje ir stengėsi patekti tarp 15 prizininkų. Trečiąją dieną pradėjo net aštuoni lietuviai.

Gan greitai su varžybomis atsisveikino mažiausiai žetonų tarp mūsiškių atsinešęs Kęstutis Gecevičius. Po jo suklupo ir vidurkį turėjęs Andrius Baublys. Justas Vaičiulionis dieną pradėjo iš antros pozicijos bendroje įskaitoje, tačiau jo pasirodymas baigėsi dar iki prizų dalybų. Skaudžiai finišavo Artūras Randis. Valetus radęs lietuvis įvažiavo į oponento damas ir atsisveikino su varžybomis 17 vietoje, tuo pačiu pradėdamas oficialią burbulo fazę.

Burbulo žaidimas užsitęsė. Kaunietis Vytautas Špakauskas dusyk rizikavo visais žetonais, tačiau abusyk pirmavo ir dvigubinosi. Antras pasidvigubinimas su damomis prieš tūzą ir valetą pakėlė vaikiną iki žetonų vidurkio. Galų gale burbulo berniuku tapo šeimininkų atstovas Hanno Liiva, kuris su vienspalviais tūzu ir valetu pralaimėjo monetos metimą prieš varžovo dešimtakes. Tad prizines vietas pasiekė keturi Lietuvos atstovai.

Pirmasis iš mūsiškių su kova atsisveikino užvakar šalutiniame turnyre triumfavęs Paulius Mikėnas. Jis užėmė 11 vietą ir pelnė 2965 eurų prizą. Likę 10 žaidėjų pratęsė kovą finalinio stalo burbulo fazėje. Paskutine dienos auka tapo dar vienas šeimininkų atstovas Priitas Turneris, tad finalą pasiekė trys lietuviai. Geriausia Artūro Jaciko situacija. Vaikinas žengia trečias pagal žetonus, atsilikdamas tik nuo dviejų estų Andreso Allsalu ir Ranno Sootlos. Justas Semaška ir Vytautas Špakauskas užima atitinkamai 6 ir 7 lyderių lentelės vietas. Finale greta trijų lietuvių ir trijų estų taip pat kovos du suomiai ir suomių kilmės kanadietis Jeffas Sarweris.

Finalininkų išsodinimas:

1. Vallo Maidla (Estija) – 193 500 žetonų
2. Vytautas Špakauskas (Lietuva) – 224 000 žetonų
3. Andresas Allsalu (Estija) – 573 500 žetonų
4. Ranno Sootla (Estija) – 440 500 žetonų
5. Justas Semaška (Lietuva) – 272 500 žetonų
6. Roope Tarmi (Suomija) – 305 500 žetonų
7. Artūras Jacikas (Lietuva) – 371 000 žetonų
8. Tommi Lankinenas (Suomija) – 146 000 žetonų
9. Jeffas Sarweris (Kanada) – 312 000 žetonų

Vakar taip pat sužaistas ir 110 eurų įpirkos damų turnyras, kuriame startavo ir kelios lietuvaitės. Toliausiai nužengė Rūta Ismailova. Deja, tarp trijų prizininkių prasibrauti nepavyko – R. Ismailova tapo burbulo mergaite, kai finišavo 4 vietoje, palikdama dėl titulo kovoti tris estes. Pranašumą įrodė ir čempionės titulą pelnė žinoma Estijos pokerio profesionalė Kelly Limonova.

Apie kitų šalutinių, o taip pat ir pagrindinio turnyro rezultatus mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius