Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 20

„Kings of Tallinn“ turnyro trečioje dienoje – net aštuoni lietuviai

Taline tęsiasi tarptautinis pokerio festivalis „Kings of Tallinn“. Pagrindiniame turnyre į priešfinalinę varžybų dieną pasiekė net aštuoni lietuviai ir justas Vaičiulionis užima antrą vietą pagal žetonus. O Vytenis Salickas pasiekė šalutinio turnyro finalą.
Justas Vaičiulionis
Justas Vaičiulionis / PokerNews.ee
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

1100 eurų įpirkos „Kings of Tallinn“ pagrindiniame turnyre viso užsiregistravo 140 žaidėjų, tarp kurių buvo ir bent pora dešimčių Lietuvos atstovų. Dešimt lietuvių vakar kovojo antroje dienoje. Jau pačiame jos starte suklupo nedaug žetonų turėjęs Žygimantas Milašius, o vėliau iš kovos pasitraukė ir Steponas Venckus. Tačiau kiti lietuviai sėkmingai prasibrovė į priešfinalinį turnyro etapą ir šiandien pratęs kovą tarp 32 pajėgiausių žaidėjų.

Geriausios Justo Vaičiulionio pozicijos. Vilnietis su 193 500 žetonų 3 dienos starte žengia antras, atsilikdamas tik nuo pirmaujančio esto Ranno Sootlos (210 tūkstančių žetonų). Artūras Jacikas su 125 800 turnyro valiutos startuos iš 6 pozicijos, o Andrius Baublys su 109 400 žetonų užims 7 poziciją. Šansus kovoti dėl vietos finale išsaugojo ir Vytautas Špakauskas (85 600), Paulius Mikėnas (79 100), Artūras Randis (61 900), Justas Semaška (40 600) ir Kęstutis Gecevičius (40 300). Kovą tęsia ir Rusijos pokerio žvaigždė Vladimiras Ščemelevas (77 tūkst. žetonų).

Mūsiškiai kovoja ir šalutinėse varžybose. Sėkmingai pabaigęs pagrindinio turnyro antrąją dieną Paulius Mikėnas nutarė neskubėti ilsėtis ir sudalyvavo 110 eurų įpirkos galvų medžioklės turbo turnyre. Toks sprendimas pasiteisino – vaikinas įveikė visus 118 priešininkų ir pelnė 2215 eurų laimėjimą, o dar 250 eurų prisidūrė už 10 nokautuotų oponentų. Šiame turnyre taip pat pasižymėjo Marius Leknickas (5 vieta, 565 eurai) ir Paulius Petravičius (10 vieta, 225 eurai).

265 eurų įpirkos „Accumulator“ turnyre dalyvavo 131 žaidėjas ir tarp 14 prizininkų pateko trys lietuviai. Iškart po burbulo sprogimo 14 vietoje kritęs Martynas Klastaitis pelnė 545 eurus, 8 vietą užėmęs Vladas Burneikis – 1060 eurų, o Vytenis Salickas suklupo 6 vietoje ir laimėjo 1635 eurų. Turnyro laimėtoju tapęs „PokerStars.net Karibų nuotykio“ finalininkas Madis Muuras susižėrė 8985 apdovanojimą.

Dar viena įdomi naujovė, kurią pristatė festivalio organizatoriai – komandinis iššūkis. Visų šventės turnyrų prizinių fondų 2% atidedami šio iššūkio prizui ir jis atiteks festivalio lyderių lentelėje daugiausiai taškų surinkusiai 4 žaidėjų komandai. Organizatoriai tikisi, kad šis prizas pasieks 10 tūkst. eurų.

Tarp 31 užsiregistravusios komandos – ir penkios mūsiškių ketveriukės. Kol kas geriausiai sekasi „NUTS“ pavadinimą pasirinkusiems lietuviams. Pagrindinio turnyro 3 dieną pasiekė net trys iš keturių jos žaidėjų – J. Vaičiulionis, A. Jacikas ir J. Semaška. Iš šios komandos gretų užsikabinti turnyre nepavyko tik Mantui Bagočiui. Dar vieną Lietuvos komandą „Bronze Star Elite“ trečioje dienoje atstovaus V. Špakauskas ir K. Gecevičius.

Apie lietuvių rezultatus Taline mūsų skiltyje skaitykite ir savaitgalį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius